banner2
banner34

Hayvancıya verilen katkı kesintisiz ödeniyor

Hayvan Üreticileri ile Maliye Bakanlığı hayvancıya verilen katkının kesintisiz şekilde ödenmesi konusunda uzlaşıya vardı…

Hayvancıya verilen katkı kesintisiz ödeniyor
banner45

 

banner37
Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğluları, hayvancıların hakedişlerinin yarın veya en geç Perşembe günü ödeneceği konusunda bakanlık yetkililerinden teyit aldıklarını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde hayvancıya verilen hayvan başına katkının tam yapılmaması halinde eylem uyarısında bulunan ve hükümete süre tanıyan Kıbrıs Türk Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğluları BRT’ye son duruma ilişkin açıklama yaptı…

Naimoğluları, Maliye Bakanlığı ile gerçekleştirdikleri görüşmede varılan mutabakat gereği hayvancıya verilen destekte kesintiye gidilmeyeceğini ifade etti.
Birliğin talebi doğrultusunda hükümetin ödemelerde kesinti yapmama yönünde karar aldığını belirten Naimoğluları, hayvancıların hakedişlerinin bayramdan önce ödeneceğini kayedetti.

Naimoğluları, bakanlık yetkililerinin yarın veya en geç Perşembe günü ödemenin yapılacağını kendilerine ilettiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 22:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1