banner2
banner34

Mercedes Benz yenilendi!

Mercedes-Benz’in amiral gemisi olarak adlandırılan S-Serisi, yüksek verimlili vadeden yenilenen motor ailesi ile yollara çıkıyor.

Mercedes Benz yenilendi!
banner45

Mercedes Benz yenilendi! İşte fiyatı...

Yenilenen Mercedes-Benz S-Serisi’nde yeni motorlar kullanılmaya başlanıyor. Bunlar; sıralı altı silindirli dizel ve benzinli motorların yanı sıra yeni V8 silindirli çift turbo beslemeli benzinli motor.

Ayrıca geliştirilen Intelligent Drive donanımı ile otonom sürüşe giden yolda önemli bir adım daha atıyor. Sürücüyü mesafe takibi ve direksiyon yönlendirmesinde destekleyen Aktif Takip Yardımcısı DISTRONIC ve Aktif Direksiyon Yardımcısı, viraj veya kavşak öncesinde seyir hızını otomatik olarak ayarlıyor.

Yoldaki bozuklukları gösteren teknoloji

banner37
Yol bozukluklarını önceden tespit eden ROAD SURFACE SCAN ve virajda eğimi dengeleyen CURVE gibi özellikler yeni Mercedes-Benz S-Serisi’ndeki diğer önemli özellikler olarak öne çıkıyor.

'En çok satan lüks sedan'

Öte yandan Mercedes-Benz, S Serisi'nin, 2016 yılında tüm dünyada lüks sedan pazarının en çok satan modeli olduğunu açıkladı. 2013 yılından günümüze kadar sedan gövde tipi 300.000 adetlik satış performansına imza atarken, Mercedes-Benz S-Serisi'nin halen altı farklı gövde tipi bulunuyor.

Teknik özellikler

 

 
    Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 08:24
    YORUM EKLE
    SIRADAKİ HABER

    banner12

    banner1