banner2
banner34

Ufo Enkazı Gerçek Olabilir Mi?

Kızıl Gezegen Mars’tan gelen görüntüler, yeni bir tartışmaya daha sebep oldu. NASA’nın Curiosity uzay aracından gelen bir fotoğraf internet kullanıcılarını ikiye böldü. Söz konusu görüntüde bir UFO enkazını andıran cisim oldukça dikkat çekici.

Ufo Enkazı Gerçek Olabilir Mi?
banner45

Curiosity uzay aracı, Kızıl Gezegen hakkında yıllardır detaylı bilgilere sahip olmamızı sağladı. Geçtiğimiz mart ayında çekilen ve NASA arşivlerine eklenen bir görüntüyü Reddit platformunda tartışmaya açan kullanıcı, büyük tartışmalara sebep oldu.

 

Mars’tan Gelen Görüntü Sosyal Medyayı İkiye Böldü: Ufo Enkazı Gerçek Olabilir Mi?

 

Birçok kişi nesnenin, uzaylılar tarafından yapıldığına inandıkları bir uzay aracının enkazı olduğuna inanıyor.

banner37
 

Mars’tan Gelen Görüntü Sosyal Medyayı İkiye Böldü: Ufo Enkazı Gerçek Olabilir Mi?

 

Tanınmış bir komplo teorisyeni olan Nigel Watson, Daily Mail gazetesine şunları aktardı: "Bir uzay gemisi gibi görünebilir, ancak görüntü odak dışı olduğundan cismin ne kadar büyük ya da küçük olduğunu anlayamıyoruz. Kurumdan daha detaylı bir bilgi gelmedikçe yabancı bir yaşam yapısı olduğuna dair bir şey söylemek zor.”

 

İnternet kullanıcılarının genel kanısı, görüntülerdeki cismin bir uzay aracı olduğu yönünde. Bunda elbette komplo teorilerine inanıyor olmanın verdiği heyecanın payı oldukça yüksek. Ancak son zamanlarda Mars yüzeyinden gelen şüpheli görüntülerin sayısı oldukça artmaya başladı. Bakalım NASA söz konusu görüntüler için ne diyecek?

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1