banner2
banner34

Polis nerede?

Güzelyurt’ta Cofbeer adlı işyerinin işletmecisi Derviş Okan Ünlüyol, 14 ay önce açtığı kafe tarzı mekanın yer aldığı mahalledeki üç komşunun müzikten rahatsız oldukları gerekçesiyle sürekli kendisini tehdit ettiklerini savundu.

Polis nerede?
banner45
banner46

banner37
Cofbeer isimli işyeri sahibi Derviş Okan Ünlüyol, Yeni Bakış’a yaptığı açıklamada, 14 ay önce açtığı kafe tarzı mekanın yer aldığı mahalledeki  üç komşunun müzikten rahatsız oldukları gerekçesiyle şikayette bulunduklarını belirtti. Ünlüyol, komuşularının üç ay önce kendisini darp etmeye kadar gittiklerini ve davalık olduklarını anımsatarak, davanın geri çekilmesi için sürekli tehdit edildiğini savundu. Ünlüyol, bu üç şahsın geçtiğimiz hafta sonu mekan önüne gelerek yol içinde küfür ettiğini, etrafındakilere silahımı getirin şeklinde söylemlerde bulunduğunu belirterek, polise şikayetçi olmalarına rağmen bir sonuç elde edemediklerini kaydetti. 

“Çevre Dairesi tehdit üzerine iş yapıyor”
Ünlüyol, şunları söyledi, “Polisten şikayetçi oldum. Savcılığa gitmem söylendi. Görev yapmıyorlar, terör estirenlere karşı, magandalara karşı bir şey yapmıyorlar, izin veriyorlar. Ben bu mekanda haftada iki kere müzik yapıyorum. Müzikten şikayetçi oldular. Mekanı elektrikli süpürge ile süpürdük, toz gidiyor diye şikayetçi oldular. Bu insanlarla aramızda 50 metreye mesafe var. Sürekli arabalar geçiyormuş diye de şikayetçi oldular. Geçen hafta darpta bulunan kişi mekan önüne gelerek küfür etti. 15 dakika boyunca terör estirdi, kimse bir şey demedi. Bu şahıs polise de küfretti, Çevre Dairesini de tehdit etti. Biz müziğimizi yapmayı sürdürdük. Çünkü biz yasalara uygun hareket ediyoruz. Çevre Dairesi geçtiğimiz gün bana ceza yazdı. Bu ceza nasıl yazılır? Yüksek ses nedeniyle ceza yazılmış. Ancak ertesi gün daire tarafından aranıyoruz ve aslında ses yüksek değildi, kapalı alanda pencere açtınız deniliyor. Çevre Dairesi tehdit üzerine iş yapıyor. Bir zorba tarafından tehdit ediliyorlar.
Bu üç kişi istediği gibi davranamaz. Polisi ve Çevre Dairesini korkutarak işlerini yaptıramazlar. Ben polisi göreve davet ediyorum”

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1