banner2
banner34

Plastiklerden uzak durun! Çünkü...

Plastik olarak kullandığımız ürünlerin sağlığımızı tehdit ettiğini biliyor muydunuz?

Plastiklerden uzak durun! Çünkü...
banner45
banner46

Plastik damacana mikrop taşıyor

Setleşmiş su bidonları gözle göremediğimiz ve bulanıklık yapmadığı için farkına varamadığımız mikroplar içeriyor. Bu mikroplar karaciğerde enzim bozukluklarına, diyabete, prostata, göğüs kanserine neden olabiliyor. Damacanaların içinde bulunan Bisfenol A isimli kimyasal madde özellikle damacana güneşin altında bekletildiğinde suya karışıyor.

Çocuklarınızı plastik biberonlardan koruyun

banner37
Plastikten yapılmış biberonların temizlenmesi zordur ve çocuk mamalarında bakteriler çok daha hızlı ürer. Çocuklarımızı  Bisfenol A kimyasal maddesinden ve enfeksiyonlardan korumak için plastik biberonlardan kesinlikle uzak tutmamız gerekir.

Cam şişe sağlıktır

Cam şişe sağlıktır, doğallıktır ve çevre dostudur. Plastik şişede su içerken aldığınız plastik tadını camda almazsınız. Cam şişede tat değişikliği, koku ve ambalajdan olumsuz etkileşme meydana gelmez. Kimyasal reaksiyon göstermeyen cam aynı zamanda mikroorganizma içermez. Ayrıca sayısız kez eritilip biçimlendirilen cam şeffaf olduğu için içtiğiniz ürünü daha net görebilirsiniz. Sağlığınızı korumak için cam, porselen, ahşap ve çeliğe yönelebilirsiniz.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1