banner2
banner34

“Zarrab taşıyla pek çok kuşu vurmak istiyorlar”

TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "ABD'deki dava cambaza bak cambaza oyunudur. Bununla tek taşla pekçok kuş vurulmak istenmektedir" dedi.

“Zarrab taşıyla pek çok kuşu vurmak istiyorlar”
banner45
banner46

Kudüs'le ilgili krize de değinen Erdoğan, "İsrail ile diplomatik bağları koparabiliriz" ifadesini kullandı. Erdoğan 900 bin işçiyi ilgilendiren taşeron düzenlemesine ilişkin de açıklamada bulundu.

banner37
AK Parti Genel Başkanı ve TC Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "ana hıyanetin başındaki zat" diye seslenerek, yurt dışına para aktarma iddiasıyla ilgili belgelerin iddiasını desteklemediğini söyleyerek, istifaya çağırdı. ABD'de görülen Reza Zarrab'ın tanık olduğu Mehmet Hakan Atilla davasını "cambaza bak cambaza oyunu" diye niteleyen Erdoğan, bu davanın Türkiye'ye karşı bir komplo olduğunu söyleyerek, Obama yönetimi döneminden kalanlarca yürütüldüğünü ve Trump'ı da hedef aldığını öne sürdü. Erdoğan davayla ilgili "ABD'nin 28 Şubatı" benzetmesi yaptı. İsrail'in başkentinin Kudüs olacağı tartışmalarına da değinen Erdoğan, "İsrail ile diplomatik bağı koparabiliriz" dedi. Erdoğan son olarak da taşeron işçi düzenlemesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu'na tepki: İpliğini pazara çıkardık

Günlerce kamuoyunu ‘cumhurbaşkanının yakınları yurt dışındaki şirkete para gönderdi’ diyerek aldatan şahsın ipliğini pazara çıkardık. Buradan bir kez daha söylüyorum. Cumhurbaşkanının ve yakınının, senin şahsında biriken bu tür dolandırıcılıklarla asla işi yoktur. Ve yurtdışına gönderilmiş herhangi bir paraları da söz konusu değildir.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1