banner2
banner34

Uğur Yücel mum gibi eridi!

Fazla kilolarından şikayetçi olan Uğur Yücel, 2,5 yıl önce mide operasyonu geçirmiş ve ameliyattan bu zamana kadar 30 kilo birden vermişti. Uğur Yücel'in büyük değişim geçirmiş yeni halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler. İşte, Uğur Yücel'in aşırı zayıflamasının sırrı..

Uğur Yücel mum gibi eridi!
banner45
banner47

Ünlü oyuncu Uğur Yücel geçtiğimiz gün Canım Ailem adlı dizide birlikte rol aldıkları ekip arkadaşlarıyla birlikte yemeğe katıldı. Ancak, Uğur Yücel'in 30 kilo birden vermiş yeni halini gören sevdikleri neye uğradığını şaşırdı. Canım Ailem dizi seti ekibinin gerçekleştirdikleri bu etkinlikte geçirdiği değişim sonrasında en fazla konuşulan ve dikkat çeken isim hiç şüphesiz Uğur Yücel oldu. Peki, fazla kilolarından kurtulmak amacıyla 2,5 yıl önce mide ameliyatı geçiren Uğur Yücel'in aşırı kilo vermesinin sırrı nedir? Uğur Yücel, 2,5 yıl önceden bugüne zayıflama sürecinden hangi yöntemleri izledi? İşte, tüm detaylar...

banner37
UĞUR YÜCEL SON HALİYLE SEVENLERİNİ KORKUTTU...

Uğur Yücel geride bıraktığımız akşam 2008 yılında yayınlanmaya başlayan Canım Ailem dizisinden oyuncu arkadaşlarıyla buluştu. Kendilerine yapımcı Erol Avcı’nın da eşlik ettiği gecede Yücel’in dışında Funda Eryiğit, Şebnem Bozoklu, Ezgi Mola ve Ozan Güven isimleri vardı. Sosyal medya hesabından gecenin bu fotoğrafını yoruma kapalı bir şekilde paylaşan Funda Eryiğit; “10 yıl geçmiş, hep mi güzel muhabbet” notunu düşerken Uğur Yücel’in zayıflığı dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1