banner2
banner34

İnternetten tanıştığı kadınlara iğrenç tuzak!

Facebook’ta tanıştığı prodüksiyon şirketi sahibi S.A.,’ya (39) kendisini varlıklı bir işadamı olarak tanıtan H.S. (36) iddiaya göre, iş yemeğinin ardından günlük kiralık evde S.A.'ya tecavüz ederek, 3 bin TL’sini çaldı. Olayla ilgili soruşturma sonunda açılan davada, “Nitelikli cinsel saldırı” ve “Nitelikli hırsızlık” suçlarından 27 yıla kadar hapis cezası istenen H.S. suçlamaları kabul etmedi. Savcı, şüphelinin tanıştığı kadınları bir eve götürüp zorla cinsel ilişkiye girme ve menfaat sağlama gibi eylemleri alışkanlık haline getirdiğini kaydetti.

İnternetten tanıştığı kadınlara iğrenç tuzak!
banner45
banner47

İstanbul Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya şikâyetçi S.A. ve tutuklu sanık H.S. ile taraf avukatları katıldı.

'BANA TECAVÜZ ETTİ, ŞİKÂYETÇİYİM'

Şikâyetçi S.A., duruşmadaki ifadesinde sanık H.S. ile Facebook üzerinden tanıştığını belirterek şunları söyledi:
“Program yapımcılığı yapıyorum. Prodüksiyon şirketim var. Görüşmelerimizde kendisinin de yapımcı olduğunu, dönen bir projemle ilgili yardımcı olacağını söyledi. Kendisini Sarp Korkut Ağaoğlu olarak tanıttı. At çiftliği ve şirketlerinin olduğunu söyledi. Kendisine güvendim, önce bir kafede buluştuk. Bu konuları konuştuk. Daha sonra bir restorana yemeğe gittik. Balık restoranında yemek, rakı söylendi. Ancak rakıdan içemedim, lavaboya gittim, geri geldikten biraz içtim, ancak kadehim yarım dahi olmamıştı. Kendimi kaybetmeye başladım, o da koluma girerek, beni lokantadan çıkardı. Ondan sonra gelişen olayları tam olarak hatırlamıyorum. Sadece bir binaya çıktığımızı hatırlıyorum. Orada bana tecavüz etti. Ben kendimden geçmişim, daha sonra beni bırakıp gitmiş. Sürünerek kalktım, sadece cebimde arabanın anahtarı vardı. Çantam ve cep telefonum yoktu, alınmıştı. Çantamda 3 bin TL ve bozuk paralarım vardı. Ayrıca cep telefonumda alınmıştı. Şikâyetçiyim.”

Tutuklu sanık H.S., S.A. ile internette tanışıp sohbet ettiklerini ve buluşmaya karar verdiklerini belirterek şunları söyledi: "Buluştuk ancak kendimi Sarp Korkut Ağaoğlu olarak tanıttım. Birlikte Yeşilköy’de bir balık restorana gittik. Yemek yedik, alkol içtik. Daha sonra oradan çıkınca ben ‘günlük ev tutayım mı?’ diye kendisine sordum ve o da ‘tut’ dedi. Telefonla Ataköy’de günlük bir ev kiraladım. O gece S.A. ile kendi isteği ile cinsel ilişkiye girdik. Herhangi bir zorlama olmadı. Sabah 06.00 gibi çıktım ve işe gittim. Telefonunu veya parasını almadım. Ben o gece zaten 1500 TL kadar lokantada hesap ödedim.”

banner37
‘PARAMI VE TELEFONUMU VERİRSEN ŞİKAYETİMİ GERİ ÇEKERİM’

Daha sonra S.A.’nın kendisini aradığını iddia eden  H.S., “Seni şikayet ettim. Paramı aldın, telefonumu çaldın, paramı ve telefonumu geri verirsen şikayetimi geri çekerim' dedi. Ben de ‘Adliye orada git şikayet et’ dedim. 8-9 gün sonra tekrar buluştuk ve restorana gittik. Bana şikâyetini geri alacağını söyledi. Para ve telefonunu almadığımı söylemiştim. Hakkımda 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bir davam vardır, orada da bana iftira atılmıştır. Diğer sabıkalarım da mahkemeye gitmediğim için bana para cezası kesilmiştir, onlarla ilgilidir. Ben yaptığım suçlarla ilgili dosyalarda suçları zaten kabul etmişimdir “ diye konuştu.


SAVCI: 'TECAVÜZÜ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMİŞ'

Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı Ercan Ateş, H.S.’nin sosyal medya aracılığıyla tanıştığı kadınlara farklı isimlerle varlıklı iş adamı olarak tanıtıp yakınlık kurduğunu belirtti. H.S.’nin tanıştığı kadınları bir eve götürüp zorla cinsel ilişkiye girme ve menfaat sağlama gibi eylemleri alışkanlık haline getirdiği kaydedilen mütalaada, H.S.’nin mağdur S.A. ile de Facebook’tan iletişime geçerek samimi olduğu anlatıldı.

H.S. ile S.A’nın akşam yemeğine çıkıp alkol aldıkları, mağdur S.A.’nın lavaboya gidip geldikten sonra içtiği alkolün etkisi ile kendisinden geçtiği vurgulandı. H.S.’nin mağduru günlük kiralık bir eve götürerek burada cinsel saldırıda bulunduğu, mağdur ile gece aynı yerde kaldığı ve sabah mağdur uyurken cep telefonu ve parasını çalarak ayrıldığı belirtildi. Mütalaada sanık H.S.’nin “Nitelikli cinsel saldırı” ve “Nitelikli hırsızlık” suçlarından 12 yıldan 27 yıla kadar hapsi istendi. 

Sanık ve avukatına mütalaaya karşı savunma hazırlamaları için süre veren mahkeme heyeti, sanık H.S.’nin tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşmayı erteledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1