banner2
banner34

Kısa devre, çamaşırhaneyi yaktı

Lefkoşa Surlariçi bölgesinde terzi dükkânı ve çamaşırhane olarak kullanılan eski bir binada, elektrik tesisatında meydana gelen kısa devre nedeniyle çıkan yangın ucuz atlatıldı

Kısa devre, çamaşırhaneyi yaktı
banner45
banner46

Lefkoşa Surlariçi bölgesinde terzi dükkânı ve çamaşırhane olarak kullanılan eski bir binada, elektrik tesisatında meydana gelen kısa devre nedeniyle çıkan yangın ucuz atlatıldı.

Birbirine bitişik ve ahşap çatılı binaların bulunduğu sokakta dün öğle saatlerinde çıkan yangın, erken müdahale ile diğer binalara sıçramadan kontrol altına alındı ve büyük bir felaket önlendi.

banner37
Aşırı yüklenme kısa devreye neden oldu

Mevlevi Tekke Sokak No:8 adresinde bulunan, Vakıflar Dairesi’ne ait, Adnan Uygun’un çalıştırdığı iş yerinde dün saat 14.20 sıralarında çıkan yangında, iş yeri içerisinde bulunan 10 adet çamaşır makinesi, bir buzdolabı, bir mikrodalga fırın yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yapılan inceleme sonucunda, aşırı yüklenme nedeniyle elektrik tesisatında meydana gelen kısa devre sonucu yangının çıktığı belirlenirken, söz konusu iş yerinde terzi ve çamaşırhane hizmetleri verildiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1