banner2
banner34

Mehmetçiğe servetimi bağışladım

Bülent Ersoy, Gülşah Saraçoğlu’nun ‘Askere 100 bin TL bağış yaparsa affederim’ sözlerine tokat gibi yanıt: Ben tüm servetimi verdim. Benim için 100 bin TL çerez parası.

Mehmetçiğe servetimi bağışladım
banner45
banner46

Bülent Ersoy’dan Mehmetçiğe tam destek! Bir süredir zatürree rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nden taburcu olan Ersoy, hastane çıkışı görüntülendi. Modacı Gülşah Saraçoğlu’yla tartışma yaşayan Ersoy, tasarımcının “Bülent Ersoy’u bir şartla affederim, benden özür dileyecek ve Mehmetçik Vakfı’na 100 bin TL bağış yapacak” sözlerine sert yanıt verdi. Saraçoğlu’na tepki gösteren Ersoy, “Ben Gülşah Hanım’ın lafıyla hareket etmem. Oraya servetimi bağışladım. Benim için 100 bin TL nedir? Çerez parası” diyerek son noktayı koydu.

banner37
ASKERİMİZ SAYESİNDE BURADA RAHATIZ!

Afrin’deki Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan Mehmetçiğimiz hakkında konuşurken gözleri dolan Ersoy, “Böyle zamanlar birlik, beraberlik içinde olmamız gereken zamanlar. Ben anne değilim. Bir şehit acısını anne kadar hissedemem ama burada bile rahat kavga ediyorsak onlara borçluyuz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 06:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1