banner2
banner34

Köpeğe tecavüz eden yaşlı adamın akıbeti belli oldu!

Kocaeli’nde bir caminin yanındaki boş alanda köpeğe tecavüz ederken yakalanan yaşlı adam gözaltına alınmış ve Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüştü. Köpeği taciz eden 82 yaşındaki N.C'nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Yaşlı adam, "Köpeği yatırdım ama yapmadım" diyerek kendini savundu. Yaşlı adamın ailesi ise utançtan emniyete gidip bilgi almadı.

Köpeğe tecavüz eden yaşlı adamın akıbeti belli oldu!
banner45

EMNİYETTEKİ İFADESİ: Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen N.C. emniyetteki ifadesinde, "Nefsime yenik düştüm. Köpeği yatırdım ama yapamadım" dedi. Yaşlı adamı yüz kızartan olaydan sonra ailesi de istemiyor. Emniyette gözaltında tutulduğu süre içinde hiçbir yakını onunla ilgilenmeye gelmedi. N.C. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

EV HAPSİ VERİLDİ: Gebze Adliyesi'ne sevk edilen N.C. hakkında kamu davası açılana kadar ev hapsi kararı verildi, psikolojik olarak takibinin yapılması için ise haftada bir kez hastaneye giderek, kontrolden geçirilecek.

banner37
NE OLMUŞTU: Köpeğe tecavüz görüntüleri Gebze'de kayda alınmıştı. Kamera görüntülerinde yaşlı adam, boynuna kemer bağladığı köpeğe tecavüz ederken yanına gelen bir kişi, "Ne yapıyorsun orada?' deyince önce sessiz kalıyor.

Bu çirkin olayı caminin yanındaki boş alanda yaparken yakalanan yaşlı adama kameraya alan kişi "Yaşından, başından da mı utanmıyorsun? Evimin karşısındasın. Cami var orada" diye tepki gösteriyor.

Toparlanan yaşlı adam ise "Bir cahillik yaptık" diyerek, karşılık verdi. Görüntüleri çeken kişi, "Polis çağırayım mı?" derken, yaşlı adam da "Yok çağırma bir cahillik ettik" yanıtını veriyor.

Yaşlı adamın köpeğe taciz görüntüleri Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu tarafından yayınlanınca mide bulandıran olay büyük tepki aldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1