banner2
banner34

vatandaşlık 2 milyon Euro"

"Zengin yatırımcıya 90 günde Kıbrıs Cumhuriyeti vatandaşlığı" reklamları yasaklanınca, kampanya sosyal medyaya taşındı…

vatandaşlık 2 milyon Euro
banner45
  • Güney Kıbrıs Yönetimi yatırım karşılığında pasaport verilmesi uygulamasının reklam edilmesini yasaklaması sonrası, bu kez de sosyal medya üzerinden “Konut veya ticari mülk yatırımı” karşılığında vatandaşlık dağıtıldığı ortaya çıktı.
  • Sosyal medya platformlarında yayınlanan reklamlarda, 300 bin Euro karşılığında daimi ikamet, 2 milyon Euro’luk bir yatırım karşılığında ise vatandaşlık verildiği belirtiliyor. 
  • Reklamlarda, vatandaşlık başvurusuna ilişkin uygulanan formalitelerde ise, ülkede bulunmaya gerek olmadığı, dil gereksinimi ve tıbbi teste gerek duyulmadığı belirtilirken, önemli olanın yatırımın sürekliliği olduğu ifade ediliyor.

banner37
 Güney Kıbrıs Yönetimi harekete geçmiş ve geçtiğimiz Ocak ayında toplanan Rum Bakanlar Kurulu, yabancı uyruklulara Güney Kıbrıs'ta yatırım karşılığında pasaport verilmesi uygulamasının reklam edilmesini "Her isteyene veriliyor izlenimi yaratmamak adına" yasakladığını duyurmuştu.

Rum Bakanlar Kurulu’nun ‘yatırım karşılığı vatandaşlık verilmesine’ ilişkin reklamları yasaklama kararı sonrası, bu kez de sosyal medya üzerinden “Konut veya ticari mülk yatırımı” karşılığında vatandaşlık dağıtıldığı ortaya çıktı.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1