banner2
banner34

Xiaomi Mi 7 özellikleri neler?

Çin’li teknoloji devi Xiaomi’nin 2018 yılında çıkarmayı planladığı Mi7’nin görselleri sızmaya başladı. Peki Xiaomi Mi 7 hangi özelliklere sahip olacak? Ne zaman satışa sunulacak?

Xiaomi Mi 7 özellikleri neler?
banner45
banner46

Çinli teknoloji devi Xiaomi, ailesine yeni amiral gemisini dahil etmek için kolları sıvadı. Hem kaliteli cihaz üretip hem de ucuz olmasından dolayı ülkemizde son yıllarda büyük rağbet görmektedir. Kullanıcılar Xiaomi Mİ 6X’’i merak ederken Mi 7’nin çıkacağının duyurulması android kullanıcıları arasında büyük heyecan uyandırdı. Görünüşe göre Xiaomi, Mobil Dünya Kongresi’nin en önemli akıllı telefon üreticileri arasında ilk sıralarda yer alacak. Peki Xiaomi Mi 7 ne zaman çıkacak? Xiaomi Mi 7 özellikleri ne olacak ve fiyatı ne kadar olacak?

banner37
DİZAYN VE EKRAN

Sızdırılan bilgilere ve görsellere göre  Mi ailesinin yeni üyesi  Mİ 7 çerçevenin neredeyse olmadığı bir ekrana sahip olacak. Çerçevesiz ekrana ilk adımı atan şirket Xiaomi, Mi Max ve Mi Mix 2’de yer verdiği ekran özelliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Mi Mix’de ekranın alt tarafına konumlandırılmış kameranın aksine bu modelde üst tarafta konumlandıracak. Mi 7’de hem üst hem de alta kalın çerçeveler eklemek yerine yalnızca birine eklemeyi tercih eden  Xiaomi, görsellere göre telefon standartlarını baştan yazacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1