banner2
banner34

8 askerin şehit düştüğü tepe de ele geçirildi...

TSK ve ÖSO, Afrin'in kuzeybatısında 3 köyü teröristlerden temizleyerek, Raco belde merkezinin girişine ulaştı. Dünkü çatışmalarda 8 askerin şehit düştüğü 1083 rakımlı tepe de ele geçirildi. Afrin'de TSK ve ÖSO'nun girdiği Raco'dan ilk görüntüler geldi. Görüntülerde ÖSO güçlerinin araçlarla belde merkezine giriş yaptıkları görülüyor.

8 askerin şehit düştüğü tepe de ele geçirildi...
banner45
banner46

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in Mesekanlı, Mamalı, Atamanlı köylerini terörden arındırarak, Raco beldesi merkezine dayandı.  Sahadaki AA muhabirlerinin bildirdiğine göre, TSK ve ÖSO, Afrin’in kuzeybatısındaki Raco beldesine bağlı Mesekanlı, Mamalı, Atamanlı köyleri ile Bilal köy tepesini YPG/PKK-DEAŞ'tan kurtardı. Böylece, Raco beldesinin merkezinin girişine ulaşılmış oldu.

1083 RAKIMLI TEPE DE ALINDI

AA'nın haberine göre ilerleme sırasında, dün TSK unsurlarının teröristlerle çatışmasında 8 askerin şehit düştüğü 1083 rakımlı tepe de ele geçirildi.

TOP ATIŞLARI YAPILIYOR

banner37
Raco kent merkezine 7 noktadan kuşatma yapıldı. Kent merkezindeki terör örgütü PYD'ye ait iki stratejik nokta top atışları ile vuruldu.

YER ALTI TÜNELLERİ TESPİT EDİLDİ

Bölgedeki güvenli kaynakları, operasyon süresi içinde ele geçirdiği 6 PKK/PYD'li teröristin sorgulamalarından aldığı bilgiler doğrultusunda kentte yer altı tünellerinin bulunduğu bölgelerin giriş çıkış noktalarını takibe aldı.


RACO'DAN İLK GÖRÜNTÜLERKaynaklar, Raco kent merkezinde 4 noktada tünel olduğu ve İHA'larla takip edildiği belirtiliyor.

Afrin'de TSK ve ÖSO'nun girdiği Raco'dan ilk görüntüler geldi. Görüntülerde ÖSO güçlerinin araçlarla belde merkezine giriş yaptıkları görülüyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1