banner2
banner34

Yenierenköy koktu!

İflas ederek kapısına kilit vuran Yenierenköy Belediyesi’nden hizmet alan 12 köy, temizlik başta olmak üzere hiçbir hizmet alamıyor. Sağda solda çöp dağları oluştu, havaların da ısınmasıyla çöpler koktu; sinek istilasına uğradı. Halk, salgın hastalıklarla karşı karşıya

Yenierenköy koktu!
banner45

Yenierenköy bölgesinde sağda solda oluşan çöp yığınları, bölge halkını salgın hastalıklarla karşı karşıya bırakıyor.
   Girdiği mali krizi aşamayarak iflas eden Yenierenköy Belediyesi’nin kapısına kilit vurulmuştu. Belediyeden hizmet alan 12 köy, 2 aydır, başta temizlik olmak üzere hiçbir belediye hizmetten yararlanamıyor.

Sadece belediyeye bağlı köylere, cenaze ve acil durumlarda hizmet veriliyor.

banner37
Yaklaşık 2 aydır toplanmayan çöpler, gelişi güzel, sağa sola dökülüyor. Bölgede, hem çevre felaketi yaşanıyor, hem de toplum sağlığı tehdit ediliyor.

Sağa sola dökülen çöplerin yanı sıra hayvan leşleri de etrafa bırakılıyor. Havaların da ısınmasıyla çöplere ve hayvan leşlerine üşüşen sinekler, durumun önemini yansıtıyor.

Buralardan yükselen pis kokular da mide bulandırıyor.

Özellikle Yenierenköy’ün güneyine, Sipahi, Tanyel evleri ve Florya bölgesine su veren ana depoların 10 metre kadar yakınına dökülen çöpler ve hayvan leşleri, iğrenç bir manzara oluşturuyor. Su depolarına, sinek ve pis kokudan dolayı yaklaşmak mümkün değil.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018, 08:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1