banner2
banner34

Küçük kız çocuklarına kendini polis olarak tanıtıp...

Ankara'da küçük yaştaki kız çocuklarına şantaj yapıp taciz eden zanlı şafak vakti operasyonuyla yakalandı.

Küçük kız çocuklarına kendini polis olarak tanıtıp...
banner45
banner46

Başkent’te sahte sosyal medya hesaplarından kendini polis ve MİT elemanı olarak tanıtarak küçük kız çocuklarına günlük kiraladığı evlerde taciz eden zanlı yakalandı. 

Ankara’da sosyal medya hesaplarından sahte isimler açarak profil resmine polis fotoğrafı koyup çocukları kandırarak taciz eden A. T. yakalandı.

banner37
Küçük yaşta çocukları hedef alan ve kendisini polis veya MİT personeli olarak tanıtan A. T'nin, küçük çocuklara uyuşturucu verdiği, bu anları da telefon ile kayıt altına aldığı öğrenildi. Çocuklara şantaj yaparak günlük kiraladığı evlere çağırdığı bilgisi edinilen A.T,'nin, son olarak S.T. isimli 14 yaşındaki küçük bir kız çocuğunu kandırdığı ve gelen bir ihbar üzerine Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince takibe alındığı belirtildi. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği fiziki takip sonucu zanlı şafak vakti düzenlenen operasyon ile kıskıvrak yakalandı. 

 

Ekipler tarafından yakalanan A. T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca A. T.’nin 3 taciz olayı daha olmak üzere 5 suçtan sabıkası olduğu kaydedildi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1