banner2
banner34

CHP adayını açıkladı

CHP'nin yarın açıklayacağını duyurduğu cumhurbaşkanı adayıyla ilgili bugün sıcak gelişmeler yaşandı. Adı adaylık için geçen CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Yetkili arkadaşlarımızla konuşmuşlar. Ben de sabah bu münasebetle tebrik ettim. Allah mahcup etmesin' dedim. Tahmin ediyorum onun da bilgisi vardı, tebriklerimi kabul etti" dedi. Muharrem İnce ise "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Benden bir şey beklemeyin. Sloganımız şu; zamanı gelince her şey güzel olacak" dedi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ise Bahçeli'nin 100 bin imza sözlerine yanıt geldi.

CHP adayını açıkladı
banner45
banner47

Uzun zamandır grup toplantılarına katılmayan Muharrem İnce geçen haftanın ardından bugün de grup toplantısına katıldı.

İnce, Kılıçdaroğlu’ndan önce salona girdi. CHP’li milletvekilleri İnce’yi alkışlarla karşıladı. Bugün İnce'nin adının CHP'de cumhurbaşkanı adayı olarak öne çıktığı iddiaları konuşuluyordu.

banner37
Bu arada Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından önce Ülkü Ocakları’nın 4 eski yöneticisi CHP’ye katıldı. Kılıçdaroğlu’nun CHP rozetlerini taktığı sırada salondan faşizme karşı omuz omuza sloganları duyuldu.

İLHAN KESİCİ: İNCE İSMİ KESİN GİBİ

İHA'nın haberine göre CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, "Bana bir mesaj yok ama benim duyduğum kadarıyla Muharrem İnce aday olacak. Ben bir şey açıklamış olmadım, öyle duydum. Sabah İnce'yi telefonla aradım, tebrik ettim. 'Allah mahcup etmesin' dedim. Tahmin ediyorum onun da bilgisi vardı, tebriklerimi kabul etti" yanıtını verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1