banner2
banner34

UKÜ’lü Öğrenciler Lütfiye Özipek’le Coştu

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi (ÖGDM) bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “UKÜ 20. Bahar Şenlikleri-CONNECT” kapsamında sahne alan “O Ses Türkiye Şampiyonu” Lütfiye Özipek, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

UKÜ’lü Öğrenciler Lütfiye Özipek’le Coştu
banner45
banner46

 

UKÜ’nün düzenlediği en büyük kültür-sanat festivali olan Bahar Şenlikleri’nin açılış konserini veren sempatik sanatçı Lütfiye Özipek, hayranlarına Sezen Aksu, Yıldız Tilbe, Ajda Pekkan gibi Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının şarkılarıyla seslendi. UKÜ Amfi Tiyatro’da gerçekleşen konserde, öğrenciler de Lütfiye Özipek’e eşlik ettiler. UKÜ 20. Bahar Şenlikleri’nde sahne almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Özipek, UKÜ’lü gençlerin coşkusuna ve eserlere eşlik etmesine hayran kaldığını da ifade etti.

banner37
“UKÜ 20. Bahar Şenlikleri-CONNECT” kapsamında gerçekleştirilen konser, ÖGDM Müdür Gamze Atay tarafından ülkenin sevilen sanatçısı Lütfiye Özipek’e plaket takdimiyle son buldu.

UKÜ Kampüsü’nde gerçekleşen 20. Bahar Şenlikleri 09-12 Mayıs tarihleri arasında yer alacak tüm konser ve etkinliklerde, başta Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi öğrencilerine ve tüm üniversite öğrencileri ile halkımıza ücretsiz olacak.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1