banner2
banner34

Zombi Balık Sosyal Medyanın Gündeminde

Zombi istilasının habercisi olarak nitelendirilen balığın hayata geri dönüş anları, Çinli sosyal medya kullanıcılarının en çok paylaştığı videolardan biri haline geldi.

Zombi Balık Sosyal Medyanın Gündeminde
banner45
banner46

 

Bir restoranda yaşanan ve müşterilerin ölümüne korkmasına sebep olan zombi balık, aramızdan ayrıldıktan bir süre sonra hayata geri döndü.

banner37
Çin’de, Twitter ve Facebook gibi küresel sosyal medya ağlarının yasaklı olması sebebiyle daha çok yerel internet siteleri tercih ediliyor. Bunlardan bir tanesi olan ve dünyanın en büyük sosyal medya mecralarından bir tanesi olarak anılan Weibo’nun gündemindeyse hayata geri dönen bir balık var.

Çin’deki bir restoranda çekilen görüntülerde, pişmiş halde masaya gelen ve üzeri taze soğanla süslenen bir balık görünüyor. İyi pişmesi için uzun süre ocakta tutulan balığın öldüğü düşünülürken, özgürlük düşkünü balık son canını da kullanıp, tabaktan kendini atıyor. Bu hareketiyle yemeği söyleyen müşteriyi gerçek anlamda korkutan balık, özgürlüğünü geri almasa da yaptığı hareketle adını bir süre unutturmayacak bir videoya imza atmış oluyor. 

Bütün bu güzellemelere rağmen balığın gerçekten öldüğünü de söylemek gerek. Balık pişirildiği sırada tamamen hayatını kaybetmiş olsa bile kaslarında kalan son enerji, ölümünden sonra harekete geçebiliyor. İnsanlarda dahi görülebilen bu durum sonucunda, balığın kaslarında kalan enerji, masaya geldiği anda boşalıyor ve ortaya böyle bir sahnenin çıkmasına sebep oluyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1