banner2
banner34

Soruşturma henüz tamamlanmadı

Gök 5 gün daha tutuklu kalacak

Soruşturma henüz tamamlanmadı
banner45

Ercan Havaalanı içerisinde faaliyet gösteren KIB-HAS isimli iş yerinin batıya bakan penceresini açarak içeriye girerek hırsızlık yaptığı tespit edilen zanlı Hakan İbrahim Gök, dün ek tutukluluk süresi talebi ile yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

 

Polis bulgular aktardı

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mehmet Kanteper olayla ilgili bulguları aktardı. Kanteper, huzurda bulunan zanlı İbrahim Hakan Gök’ün “Bina açma, Sirkat ve Kasti hasar” suçlarından methaldar olduğunu söyledi. Polis, 11 Mayıs 2018 tarihinde saat 02.24 raddelerinde, Ercan havalimanı içerisinde faaliyetgösteren KIB-HAS isimli işyerinin batıya bakan 68X64 cm ebatlarındaki alüminyum mutfak penceresini ittirmek suretiyle hasara uğrattıktan sonrakonu yerden içeriye 2 kişinin girdiğini söyledi. Polis memuru Kanteper, söz konusu kişilerin içeride bulunan kasa içerisinden ve tezgah üzerinde bulunan 50 kuruş ve 1 TL’lik madeni paralar ile 5 TL, 10 TL, 20 TL ve 50 TL'lerden oluşan toplam 8.428 TL'yi sirkat ettikten sonra konu ofisin batıya bakan 270X95 cm ebatlarındaki alüminyum penceresini hasar yapmaksızın açarak olay yerinden ayrıldıklarını söyledi.

banner37
Polis olayın bilgilerine gelmesi üzerine başlattıkları soruşturma kapsamında konu işyeri ile bölgede bulunan kamera görüntülerinin incelendiğini ve söz konusu yere giren şahılardan birinin zanlı İbrahim Hakan Gök'e benzemekte olduğunun tespit edilmesi üzerine mahkemeden alınan emir ile tutuklandığını mahkemeye aktardı. Polis, kamera görüntülerinin ayrıca zanlının nişanlısının da izlemesinin sağlandığı ve onunda görüntüdeki şahıslardan birinin zanlı olduğu yönünde beyanda bulunduğunu söyledi.

 

Aranan başka şahıslar var

Polis memuru Mehmet Kanteper, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve aranan bir şahıs daha olduğunu belirterek zanlının tahkikatın salimen yürütülebilmesi için 5 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının soruşturma maksatlı 5 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Evrim KAMALI/ Yeni Bakış

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2018, 05:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1