banner2
banner34

Şampiyon Galatasaray kupasına kavuştu

Süper Lig'de 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda yapılan müthiş şov ve taraftarı önünde 21. Süper Lig şampiyonluğunu kutluyor.

Şampiyon Galatasaray kupasına kavuştu
banner45

Kan, ter, gözyaşı, yağmur, çamur... Hepsi bu kupa içindi... 2017-18 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray tarihi zaferini Türk Telekom Stadı'nda 50 bin taraftarıyla birlikte kutladı. Bu sezon 17 maçın 16'sını kazandığı evinde muhteşem taraftarıyla son kez bir araya gelen teknik direktör Fatih Terim ve sarı-kırmızılı futbolcular analarının ak sütü gibi hak ettikleri şampiyonluklarının coşkusunu yaşadılar.

.

KUPAYLA COŞKU ARTTI

Erken saatlerde Türk Telekom Stadı'nı dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar önce tezahüratlarla ortamı ısıttı. Ardından DJ performansları ve konserlerle stat iyice hareketlendi. Kupa töreni sırasında ise coşku iyice arttı. Teknik direktör Fatih Terim ve oyuncuların sahaya gelmesiyle beraber sarı-kırmızılı tribünlerde yer yerinden oynadı. Kaptanlar Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın kupayı kaldırdığı anda Aslantepe'de desibel rekorları kırıldı.

.

GOMİS OLMASAYDI BİZ OLMAZDIK'

Yasin Öztekin şampiyonluk töreninde duygularını şöyle paylaştı: "2. kez şampiyon oluyorum. Çok mutluyum. Şampiyon olmak istiyorduk. Fatih hoca geldikten sonra daha iyi, daha güçlü olduk. Hocamız baba gibi. Bir sözüyle sizi motive ediyor. Galatasaray forvetinin gol atması lazım. Gomis olmasaydı biz olmazdık. Elimizden geldiğince ona yardım ettik"

.

TÖRENE İFTAR ARASI VERİLDİ

banner37
Galatasaray'ın 21. şampiyonluğunun kutlamalarında konserlerden sonra iftar vaktinin gelmesi sebebiyle araya geçildi. Teknik heyet, oruç tutan futbolcular ve taraftarların iftar yapmasının ardından asıl kutlamalar başladı. Futbolcular bir bir sahanın ortasına kurulan dev platforma çağırıldı. Sarı-kırmızılılar zafer kupalarını hep birlikte havaya kaldırdı.

.

F.BAHÇE'YE GÖNDERME

Galatasaray tribünleri, Mustafa Sandal'ın 'Beni Ağlatma' şarkısı stat hoparlöründen çalınırken nakakat kısmında adeta coştu. Geçmiş yıllarda Wesley Sneijder'in söylediği gibi nakaratta hep bir ağızdan "Fener ağlama" diye bağırdılar.

.

GÖZTEPE'DEN ALKIŞ BEKLERDİM!

G.Saray Sportif AŞ yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Göztepe maçı sonrasında serum tedavisi gördüğünü açıkladı. Albayrak, Göztepeli taraftarlara da kırıldığını şu sözlerle açıkladı: "Çok rahatsızım. Göztepe maçı sonrasında serum yedim. Şampiyonluk için çok mutluyum. Ancak ben bir konuya değinmek istiyorum; Göztepeli taraftarların bizi alkışlamasını beklerdim. Fakat alkışlamadılar."

ÖZBEK KATILMADI

Galatasaray'da 2017-18 sezonu başında başkanlık görevini yapan koltuğunu Mustafa Cengiz'e devreden Dursun Özbek geceye katılmadı. Kutlamalara davet edilen Özbek "Sonuna kadar hak edilmiş olan 21.şampiyonluğun gerçek aktörleri teknik heyet ile futbolculardır. Dolayısı ile sahne ve kürsü onlarındır" diyerek sevinci uzaktan yaşamayı tercih etti.

.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2018, 02:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1