banner2
banner34

Mitsubishi Eclipse Cross'a tasarım ödülü

Mitsubishi’nin yeni crossover-SUV modeli Eclipse Cross ve GT-PHEV Concept, The Chicago Athenaeum uzmanları tarafından Good Design ödüllerine layık görüldü.

Mitsubishi Eclipse Cross'a tasarım ödülü
banner45
banner47

 

Mitsubishi Motors’un Outlander ile başlattığı tasarım dilini kullanan coupe görünümlü SUV modeli Eclipse Cross, Good Design ödülünü kazandı. Tasarımda mükemmeliyet ve inovasyona verilen Global Ödül Programı, Chicago Athenaeum tarafından düzenleniyor.

banner37
Konu hakkında açıklama yapan Mitsubishi Motors Tasarım Bölümü Başkab Yardımcısı Tsunehiro Kunimoto; “Harcadığımız yoğun emeğin böylesine prestijli bir kuruluş tarafından ödüllendirilmesi bizim için büyük bir onur. Mitsubishi Eclipse Cross, güçlü ve yaratıcı tasarım felsefemizi tamamen yansıtan ilk otomobilimiz. Concept GT-PHEV ise yeni nesil Mitsubishi SUV otomobillerde nasıl şekillendirileceğinin ipuçlarını sunuyor.” dedi.

Japon otomobil üreticisinin GT-PHEV otomobillerinde sergilediği yeni global tasarım stratejisi, Mitsubishi Eclipse Cross’a da uygulandı. Dinamik bir tasarıma sahip olan otomobilde, Mitsubishi Motors’un “Dynamic Shield” olarak adlandırdığı yeni görsel kimliği kullanıldı.

LED ve gündüz farları daha yükseğe yerleştirilen SUV’un sis ve sinyal farları ise daha alçağa konumlandırılıyor. Coupe otomobillere benzeyen hatlara sahip Mitsubishi Eclipse Cross, arka kısmında yer alan ve öne doğru eğik C sütunundan çıkan V çizgisi gibi detaylara sahip.

İlk olarak 2016’da Paris Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan Mitsubishi GT-PHEV Concept, aynı zamanda MMC’nin gelişmiş, elektrikli dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte firmanın güncel tasarım dilini de sergiliyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1