banner2
banner34

"dünyanın en hızlı arabası"nı taşıdı

Turkish Cargo, "dünyanın en hızlı arabası" olarak nitelendirilen "Devel Sixteen"i Dubai'den Kanada'nın Toronto kentine taşıdı.

banner45
banner47

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya  göre, dünyanın 121 ülkesine hava kargo hizmeti sağlayan, küresel hava kargo  verilerine göre bu alanda en hızlı büyüyen marka konumunda olan Turkish Cargo,  dünyanın en hızlı otomobili olarak bilinen "Devel Sixteen"i başarılı bir  operasyon ile Dubai'den İstanbul aktarmalı olarak Toronto'ya taşıdı.

banner37
Turkish Cargo, "hyper’" ismiyle de anılan, özel olarak üretilen 2,2 milyon dolar değerindeki lüks otomobili, korunaklı ve özel kargo taşıma  kurallarına uygun şekilde, uzman ekiplerce taşıyarak, başarılı özel kargo  operasyonlarından birini daha gerçekleştirdi.

Dubai merkezli Devel firmasının ürettiği araç, sahip olduğu  özellikleri ve tasarımıyla görenleri hayran bırakıyor. Pistlere özel olarak  üretilen otomobil, 12,3 litrelik 16 silindirli motoruyla 5 bin beygir gücüne  sahip ve saatte 563 kilometre hıza ulaşabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1