banner2
banner34

Fenerbahçe'nin şampiyonluğundan özel anlar

Fenerbahçe Doğuş, TOFAŞ'ı ezici üstünlükle yenerek bir şampiyonluk kupasını daha müzesine götürdü. Maçta ise önemli detaylar vardı...

Fenerbahçe'nin şampiyonluğundan özel anlar
banner45

Fenerbahçe Doğuş, TOFAŞ'ı seride 4-1 yenerek üst üste 3. şampiyonluğuna ulaştı. Maçta meydana gelen dikkat çekici olaylar ise şu şekilde oldu.

Taraftarlar yeni başkan Ali Koç'a büyük ilgi gösterdi. Son çeyrekte Koç ve taraftarlar birlikte tezahürat yaptı. Başkanlığının 10'uncu gününde kupa kaldıran Koç, eski yönetime de hakkını verdi.

Eski yönetimden ikinci başkan Ozan Balaban, Koç'un davetini geri çevirmedi ve kupa seremonisinde takım arasında yer aldı. Bu takımın daha fazla kupaları kazanacağını söyleyen Balaban, "Aziz Yıldırım'a teşekkür ederim. Yeni başkan Ali Koç'u da tebrik ederim. İnanıyorum ki bu takım önümüzdeki sezon İspanya'daki Euroleague kupasını da kazanacak"

Sarı-lacivertlilere kupasını TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu teslim etti. Fenerbahçe taraftarları, takıma madalya ve kupasını vermek üzere sahaya davet edilen TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun adı anons edildiğinde ıslıkla tepki gösterdi. Aynı tepki, Türkoğlu kupayı kaptan Melih Mahmutoğlu’na vermeden önce de tekrar etti.

Ali Koç ile Zeljko Obradovic'in sahada sıcak sohbeti dikkatlerden kaçmadı. Seçimlerden önce Koç'un Sırp başantrenör ile çalışmayacağı iddia ediliyordu. Ali Koç ise bu iddiayı defaatle yalanlarken bu görüntü de her şeyi açıklıyordu.

banner37
Tribünde ünlü simalar vardı. Bunlardan biri de Acun Ilıcalı idi. Ilıcalı maçı Ali Koç'un locasında seyretti.

İşte Fenerbahçe'nin zaferinden özel kareler...

 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 05:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1