banner2
banner34

Anlaşarak ayrılalım

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, gelecek planlamalarında ipleri eline aldı.

Anlaşarak ayrılalım
banner45
banner47

UEFA’nın getirdiği yaptırımlar gereğince kadro kısıtı konulan Galatasaray’da, Fatih Terim, ayrılıkların da kulübe yakışır şekilde olması gerektiğini belirterek 2018-19 sezonu planlamasında yer bulamayan oyuncularla kendisi görüşme kararı aldı.

Yani geçmiş yılların aksine kadroda düşünülmeyen futbolcularla menajeri üzerinden iletişime geçilmeyecek. Daha önce ayrılmak istediği oyuncularla problemler yaşayan sarı kırmızılılarda Terim bu futbolcuları ikna etmek için onlarla bire bir görüşecek.

banner37
Artık dikkatli adımlar atmak zorunda olan sarı kırmızılılarda Fatih Terim, ilk olarak planlamada yer almayan Tarık Çamdal ile görüşecek. Ardından kadroda düşünülmeyen ve teklifler alan Carole, Cavanda ve görüşülüp 1 yıl sözleşmesi olan futbolcular bu samimi yaklaşımla ikna edilmeye çalışılacak. Terim, geçen sezon devre arasında ‘ayrılmam’ diye tutturan Nigel De Jong ile de bizzat kendisi görüşüp konuşmuş ve kulübü 1 milyon 250 bin euroluk ödemeden kurtarmıştı.

NAGATOMO GALATASARAY'DA!

Fatih Terim’in Inter’den bonservisinin alınmasını istediği Yuto Nagatomo için Galatasaray mutlu sona ulaştı. İtalyan kulübüyle bonuslarla beraber 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında el sıkışan sarı kırmızılı ekip Japon sol bekle de anlaştı. Kulübün Nagatomo’ya takımın bir diğer beki Mariano’nun kontrat şartlarını teklif ettiği ve yıllık 2.3 milyon Euro karşılığında prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 01:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1