banner2
banner34

Cüneyt Çakır'dan Ronaldo hareketi! Messi...

2018 Dünya Kupası D Grubu'nda Nijerya ile Arjantin karşı karşıya geldi. Messi'nin takımı Arjantin karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak bir üst tura çıkmayı başardı.

Cüneyt Çakır'dan Ronaldo hareketi! Messi...
banner45
banner46

 

Bu zorlu müsabakayı FIFA Kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetti. Çakır'ın maç içindeki bir pozisyonu ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Arjantin, Dünya Kupası'nda bir üst tura çıkmak için Nijerya'yı mağlup etmesi gerekiyordu. Messi'nin golüyle 1-0 öne geçen Arjantin, daha sonrasında VAR sistemi ile kalesinde penaltı gördü.

 

banner37
Nijerya Victor Moses'in penaltıdan attığı golle durumu 1-1'e getirdi. Nijerya skoru koruyabilse ya da sahadan galip ayrılsa bir üst tura yükselen ekip olacaktı.

 

Karşılaşma 1-1 devam ederken Arjantin tehlikeli bir bölgeden frikik kazandı. Yıldız futbolcu Lionel Messi topun başına geçti. Bu pozisyonda Hakemimiz Cüneyet Çakır'ın bir kaç adım aldıktan sonra Ronaldo'nun serbest vuruşunda durduğu gibi durması sosyal medyada çok konuşuldu.

 

Lionel Messi'nin serbest vuruşu ise direkten geri döndü. Arjantin 86. dakikada Rojo'nun ayağından bulduğu golle lider Hırvatistan'ın ardından 2. sırada yer alarak gruptan çıkmayı başardı.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018, 08:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1