banner2
banner34

Survivor finali ne zaman yapılacak?

Heyecanla beklediğimiz Survivor finali, hepimizi derinden sarsan, çok acı bir olay sebebiyle ertelendi.

Survivor finali ne zaman yapılacak?
banner45
banner46

Şubat ayından beri acısıyla tatlısıyla efsane bir sezon geçirdi Survivor. Fakat ne yazık ki finale günler kala hepimizi derinden sarsan acı bir haber aldık. Survivor ekibinde çalışan Alper Baycın, Dominik'te uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Acı haberi Acun Ilıcalı canlı yayında açıklayarak biz seyircilerine olan saygısını gösterdi. Survivor'ın canlı yayınlanacak olan çeyrek finali ise doğal olarak ertelendi. Bu erteleme kararı da bence çok yerindeydi.
 

Henüz 24 yaşındaydı

Henüz 24 yaşındaydı

banner37
Şubat ayından beri Nagihan, Adem, Hilmicem, Turabi derken hepimizi zaman zaman neşelendiren, zaman zaman kızdıran bir yarışma programı oldu Survivor. Her sezon olduğu gibi bu sezon da heyecan doruklardaydı. Ancak finala günler kala, Survivor'ın montaj ekibinde yer alan 24 yaşında Alper Baycın'ın hayatını kaybetmesi hepimizi derinden yaraladı.

Acun Ilıcalı ekibini sık sık uyarıyormuş

Acun Ilıcalı ekibini sık sık uyarıyormuş

Söylenenlere göre Dominik Cumhuriyeti akşam saatlerinde tehlikeli bir havaya bürünüyor. Bunun gibi saldırılar, gasplar sıkça rastlanan durumlar. Zaten Acun Ilıcalı da ekibini ve misafirlerini dikkatli olmaları yönünde sık sık uyarıyormuş. Alper Baycın'ın uğradığı bıçaklı saldırı direkt kalbine isabet ettiği için olay yerinde hayatını kaybetmiş. Gerçekten çok üzücü, sarsıcı bir olay. Bizler Alper Baycın'ı tanımamamıza rağmen o kadar etkilendik; kaldı ki iş arkadaşları, ailesi ne haldedir... Hepsine Allah sabırlar versin. 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2018, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1