banner2
banner34

Transferi bitirmek için Rusya'ya gidiyorlar

Fenerbahçe transferde gaza bastı, dört koldan saldırıyor... Sarı-lacivertli kurmaylar, Rusya'ya giderek genç futbolcuyla görüşme gerçekleştirecek!

Transferi bitirmek için Rusya'ya gidiyorlar
banner45

 

İngiliz futbolcunun Sarı-Lacivertli formayı giymesine yüksek ihtimal verilirken, Hollandalı forvetin de önümüzdeki birkaç gün içerisinde tesisleri gezmek için İstanbul’da olması bekleniyor.

Habertürk'ün haberine göre, birçok mevkide arayışları süren Fenerbahçe’de stoper hattı için ise listenin başında Yerry Mina yer alıyor. Kolombiya formasıyla 2018 Dünya Kupası’nda başarılı bir performans gösteren ve son 16 turuna kalan genç stoper, Sarı-Lacivertliler’in kendisine olan ilgisine olumsuz yanıt vermiş ve kulübü Barcelona’da kalmak istediğini açıklamıştı.

banner37
HEDEFLER ANLATILACAK 

Ancak gerek Comolli gerekse Cocu’nun bu transferde ısrarcı olması, Sarı-Lacivertliler’i harekete geçirdi.Fenerbahçeli kurmaylar, Dünya Kupası nedeniyle milli takımda olan 23 yaşındaki futbolcu için Rusya’ya gitme kararı verdi.

 

Burada Mina ile birebir görüşme olmasa da oyuncunun menajeriyle masaya oturulacağı ifade edildi. Barcelona’nın A takımda yeteri kadar şans bulamayan futbolcunun transferine onay verdiği öğrenilirken; Kanarya, kulübünde kalmak isteyen Mina’yı ikna etmeye çalışacak.

Kolombiyalı yeteneğe F.Bahçe’deki yeni yapılanmayı anlatıp hedeflerden bahsedilecek. “Tamam” demesi durumunda Mina, Dünya Kupası’nın ardından görüşme için İstanbul’a gelecek. Mina, Dünya Kupası’nda şu ana kadar fileleri iki kez havalandırdı.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2018, 20:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1