banner2
banner34

Fenerbahçe'de şov zamanı! Uçaklar peş peşe iniyor...

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan seçilmesinin ardından özellikle transfer konusunda yaşanan gelişmeler taraftarları oldukça heyecanlandırıyor.

Fenerbahçe'de şov zamanı! Uçaklar peş peşe iniyor...
banner45
banner46

 

Sarı- Lacivertli taraftarlar büyük bir heyecanla resmi imzaları beklerken Fenerbahçe yönetimi ve sportif direktör Comolli'nin sürekli temas halinde olduğu isimler bu hafta içinde İstanbul'a gelerek imza atmaları bekleniyor...

 

FIFA'nın Sporting Lizbon ile olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Hollandalı golcü Bas Dost'un bonservis ücretini de bu hafta içinde belirlemesi bekleniyor. Diğer isim, İngiliz orta saha oyuncusu Jack Wilshere... Bonservisi Barcelona'da bulunan Kolombiyalı stoper Yerry Mina'nın durumu ise bu iki oyuncudan biraz daha farklı görünüyor.

 

banner37
Dünya Kupası'nda 2 golü bulunan Yerry Mina'nın Kolombiya-İngiltere maçında takımının elenmesi durumunda İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

 

Fenerbahçeli yetkililerin Rusya'ya giderek Mina ile görüştüğü ve bazı ufak tefek pürüzleri hallettiği de gelen haberler arasında.

 

Bunun yanında Fenerbahçe'nin Barcelona ile ön sözleşme yaptığı ve Yerry Mina'nın Sarı-Lacivertli kulübe gelmemesi durumunda Fenerbahçe'ye 3 milyon Euro tazminat ödeneceği de ifade ediliyor. Mina dışında bir stoper transferinin de gündemde olduğu belirtiliyor. (Takvim)

 

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1