banner2
banner34

Real Madrid'de Ronaldo depremi! Juventus..

.Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, 'ACİL' koduyla bir araya geliyor.

Real Madrid'de Ronaldo depremi! Juventus..
banner45
banner46

Real Madrid'de Cristiano Ronaldo konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor... İspanyol ve İtalyan basınında Juventus yöneticileriyle, Cristiano Ronaldo'nun temsilcilerinin bir araya geldiğinin duyurulmasının ardından kulüpte ortam buz kesti! İşte detaylar...

 

Marca Gazetesi, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in transferle ilgili toplantıda bir araya geleceğini duyurdu.

 

banner37
Perez'in, transfer söylentilerinden memnun olmadığı ve Mendes ile Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin uzatılması yönünde bir görüşme geçireceği kaydedildi. Juventus'tan başkan Andrea Agnelli ve CEO Giuseppe Marotta'nın menajer Jorge Mendes ile görüştüğü belirtildi.

 

PSG ve Manchester United'ın da istediği Cristiano Ronaldo için Juventus'un 4 yıllık teklif yaptığı ve bu süre için Ronaldo'ya toplam 120 milyon euro net, 240 milyon euro brüt maaş ödemeyi taahhüt ettiği öne sürüldü.

 

İspanyol basını, yıllık 30 milyon maaş teklifine Cristiano Ronaldo'nun sıcak baktığını vurguladı. İtalyan basını ise, İtalya'da bu seviyede maaş olan bir başka ismin olmadığının altını çizerken, yıllık en çok kazanan ismin Gonzalo Higuain (7,5 milyon euro) olduğunu vurguladı.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2018, 06:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1