banner2
banner34

Fenerbahçe'den bomba transfer hamlesi: Bojan Krkic

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'yle ilgili Katalan medyasından bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Buna göre Sarı Lacivertliler, Barcelona'nın eski yıldızı Bojan Krkic ile yakından ilgileniyor.

Fenerbahçe'den bomba transfer hamlesi: Bojan Krkic
banner45

Futbolda yeni bir yapılanmaya giden Fenerbahçe'yle ilgili Katalan medyası bomba bir iddia ortaya attı.
Sportif direktörlüğe Fransız Damien Comolli'yi, teknik direktörlüğe de Phillip Cocu'yu getiren Sarı Lacivertliler'in Bojan Krkic ile ilgilendiği öne sürüldü.
Katalan medyasından El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Sarı Kanarya, yıldız futbolcuyu transfer edebilmek için girişimlere başladı.
Gazetenin edindiği bilgilere göre bonservisi Stoke City'nin elinde bulunan 27 yaşındaki futbolcu, takımın küme düşmesi nedeniyle İngiltere'den ayrılmaya çok yakın.
Öte yandan geçtiğimiz sezonu Alaves'te kiralık geçiren Sırp asıllı İspanyol oyuncuyu İngiliz kulübünün de göndermeye sıcak baktığı kaydedildi.

banner37
Kiralık gittiği Alaves'te yalnızca 17 maçta forma giyebilen Krkic'in peşinde Fenerbahçe'nin yanı sıra başka kulüplerin de olduğu öğrenildi.
İddiaya göre Fransa'dan Nice, Yunanistan'dan AEK, İspanya'dan Celta Vigo ve MLS takımı New England Revolution, Krkic transferinde Sarı Kanarya ile yarışıyor.
Şu anki piyasa değeri yalnızca 1,5 milyon euro olan oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimali bir hayli yüksek olarak değerlendiriliyor.
La Masia'dan 2007 yılında A takıma çıktıktan dört yıl sonra Roma'ya satılan yetenekli oyuncu, gittiği kulüplerde bir türlü dikiş tutturamamasıyla biliniyor.
Forvet arkası pozisyonunda görev yapan Krkic, bugüne dek Barcelona, Roma, Milan, Ajax, Mainz, Stoke City ve Alaves takımlarında forma giydi.
Oyuncu, görev verilmesi hâlinde santrfor ve sağ kanat pozisyonlarında da görev yapabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2018, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1