banner2
banner34

Şampiyonlar Ligi hediyesi! Comolli'den 3 bomba...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, sportif direktör Comolli'den Benfica maçına kadar golcü alınmasını istedi.

Şampiyonlar Ligi hediyesi! Comolli'den 3 bomba...
banner45
banner46

 

Comolli 3 futbolcu için harekete geçti. İşte adaylar ve son durum:

 

Teknik direktör Phillip Cocu, takımını yeni formasyona ve yeni futbol anlayışına adapte etmeye çalışırken sportif direktör Damien Comolli ile sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor.

 

Zamanın aleyhlerine işlediğini belirten Cocu, Roberto Soldado'nun takımla çalışmalara başlamasının sevindirici olduğunu ancak kritik Benfica maçlarında fazladan bir hücum silahının kendilerine büyük avantaj sağlayacağını söyledi.

 

Comolli'nin ise buna karşılık olarak birkaç isim üzerinde yoğunlaştıklarını ve bu hafta içerisinde forvet takviyesini bitirmeye çalışacaklarını söylediği bildirildi.

 

Bu hafta İngiltere'ye gitmesi beklenen Comolli'nin listesinde ise 3 isim öne çıkıyor.

 

Fransız futbol adamı, ilk olarak geçen sezon da kiralık oynayan Vincent Janssen'i Tottenham'dan yine aynı şekilde isteyecek.

 

banner37
Hollandalı futbolcunun da bu transfer için istekli olması, Janssen'i en büyük aday konumuna getiriyor.

 

Ancak kiralama ücreti konusunda geçtiğimiz sezon 5 milyon Euro alan Tottenham'ın bu sezon indirime gidip gitmeyeceği ise merak konusu.

 

Comolli'nin Janssen olmazsa alternatifi ise bonservisi Leicester City'de bulunan İslam Slimani...

 

Geçen sezonu Newcastle'da geçiren Cezayirli forvet için eski takımı Sporting Lizbon'un da son dakikada devreye girmesi işleri biraz karmaşık hale getiriyor.

 

Ancak Comolli'nin buna rağmen Fenerbahçe'de yapmak istediği projelerle Slimani'yi ikna etmesi bekleniyor.

 

Kanarya'nın son hedefi ise Chelsea'deki fazla forma şansı bulamayan Michy Batshuayi... Geçen sezon Dortmund'da kiralık oynayan oyuncunun yine aynı şekilde kadroya katılabilir. (Habertürk)

 

Zlatan'a hat-trick için 25 dakika yetti! MLS takımlarından LA Galaxy forması giyen Zlatan Ibrahimovic, takımının Orlando City'i 4-3 yendiği maçta 3 gol kaydetti. İsveçli yıldızın gollerini izlemek için videoya tıklayınız...

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1