banner2
banner34

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! 2 ayrılık sonrası...

Fenerbahçe Kulübü önce Giuliano'yu daha sonrada Josef de Souza'yı satmasının ardından bombayı İngiltere'den patlatıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! 2 ayrılık sonrası...
banner45

 

Fenerbahçe'de Josef de Souza'nın Al Ahli SC'ye transferinin ardından sarı-lacivertlilerin orta sahaya yönelik yeni bir hamle yapıp yapmayacağı merak edilirken, İngiltere'den flaş iddia gündeme geldi.

 

İngiliz basınından The Sun, Fenerbahçe'nin Tottenham'da forma giyemeyen Moussa Sissoko için devreye girdiğini duyurdu. Sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Damien Comolli'nin 29 yaşındaki Mali asıllı Fransız orta saha oyuncusu için devreye girdiği belirtildi. Haberde, Fenerbahçe'nin bu transferi satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle noktalamya çalıştığının altı çizildi.

 

banner37
Tottenham'ın 2016 yılının Ağustos ayında 35 milyon euro ödeyerek Newcastle United'dan transfer ettiği Moussa Sissoko, geçen sezon 33 lig maçında (1 gol, 1 asist) forma giyerken, bu karşılaşmaların 15'ine ilk 11'de başladı.

 

Yine geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi'nde de 6 maçta (1 asist) görev yapan Moussa Sissoko, bu karşılaşmaların 3'üne 11'de başladı ve teknik direktör Mauricio Pochettino'nun önemli alternatiflerinden biri oldu.

 

Öte yandan haberde, 2021 yılına kadar Tottenham ile sözleşmesi olan Sissoko için Comolli'nin kuzey Londra kulübü ile olan yakın ilişkilerini kullanarak bu transferi gerçekleştirmek istediği belirtildi.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2018, 00:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1