banner2
banner34

SpoonLounge Sezona Hızlı Başladı

SpoonLounge yeni sezona Levent Ünal ve Orkestrası eşliğinde muhteşem bir başlangıç yaptı.

SpoonLounge Sezona Hızlı Başladı
banner45

Girne’nin en sevilen eğlence mekanlarından olan SpoonLounge’un yeni sezon açılış gecesinin sunuculuğunu aktör Can Orhan üstlendi. Mimar ve dansçı Emir Kasım’dan artistik dans gösterileri ile keyifli bir gece yaşayan konuklar, artık bir SpoonLounge klasiği olan Levent Ünal ve Orkestrası’nın muhteşem sahne performansıyla gönüllerince eğlenip unutulmaz bir gece yaşadı.

Cem Kafkas “Eşsiz Nağmeler” ile Her Hafta SpoonLounge’da

banner37
SpoonLounge sezon açılışı sonrasında önceki akşam sahne alan Türk Sanat Müziği’nin güçlü yorumcusu Cem Kafkas ise “Eşsiz Nağmeler” konseriyle izleyenleri büyüledi.

Dünya ve Türk Mutfağından eşsiz lezzetlerin sunulduğu SpoonLounge’un huzurlu ortamında konuklar, sevdikleriyle keyifle sohbet ediyor, her Çarşamba Karaoke gecelerine katılarak sahnenin yıldızı oluyor, her Perşembe Cem Kafkas ile Türk sanat müziğinden eşsiz nağmeler dinliyorlar ve her Cuma ve Cumartesi gecesi Levent Ünal ve Orkestrası’yla gönüllerinceeğlenip arayı güzel dolduruyorlar.

Sürprizlerin eksik olmadığı SpoonLounge, aktör Can Orhan’ın sunumları, Emir Kasım’ın dans gösterileri, konuk sanatçıların sahne performansları, yazar ve televizyon programcısı Dilek Orhan’ın şiirlerine sahne oluyor.  

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 06:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1