banner2
banner34

Demet Akalın'ın evinde haciz işlemi

Batık duruma gelen Martaş Lojistik'in borçları nedeni ile Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin yaşadığı Beykoz'daki villada haciz işlemi yapılıyor. Haciz memurları ve alacaklı şirket avukatları, Akalın'ın evinde bulunan eşyaları haczederek kamyona yüklüyor. Konu ile ulaştığımız Demet Akalın ise "Şu anda konuşamam diyerek" telefonunu kapattı.

Demet Akalın'ın evinde haciz işlemi
banner45

BATIK duruma gelen Martaş Lojistik’in bankalara ve piyasaya 150 milyon liraya yakın borcu bulunuyor. Kurt ailesine ait şirketlerden 36 milyon lira alacaklı olan akaryakıt dağıtım şirketi Turkuaz Petrol AŞ, Beykoz İcra Müdürlüğü’nden haciz kararı aldı.


KLİMA VE TABLOLARA DA HACİZ

Fiili haciz için, şirketin avukatları ve haciz memurları Akalın ve Kurt’un yaşadıkları villaya bu sabah gitti. Alınan haciz kararı gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedildi. Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü. Villadaki haciz işlemi halen sürüyor.

banner37
MAL KAÇIRMA İDDİASI
Alacaklı şirketin avukatı Mustafa Büyükbaş, borçluların mal kaçırdığı iddiasında bulunurken, "Çok sayıda TIR ve çok değerli konumdaki Hadımköy'deki gayrimenkulün, yakınlarının üzerine kaydedildiğini tespit ettik. Bu tespit sonrası, mahkeme kararı ile bu varlıkların üzerine de haciz konuldu" dedi.

 

DEMET AKALIN KONUŞMAK İSTEMEDİ
Konu ile ilgili Okan Kurt'a ulaşılamazken, Demet Akalın ise Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak "Şu anda konuşamam" diyerek telefonunu kapattı. Dün haciz işleminin yapıldığı villayı Akalın’ın geçen yıl 18 milyon liraya aldığı açıklanmıştı.

MAHKEME 'HACZE DEVAM' DEDİ
Öte yandan edinilen bilgiye göre aynı şirketin avukatları bir ay önce de Demet Akalın'ın evine haciz işlemi için gitti. Evde bulunan eşyalar haczedildi ancak yeddi emin olarak bırakıldı. Akalın yapılan işleme itiraz etti. İtirazı değerlendiren icra hukuk mahkemesi, haczin devamına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1