banner2
banner34

ABD'de doğalgaz patlamaları: 1 ölü

Boston kentini cehenneme çeviren patlamalar sonucunda 39 evde yangın çıktı. 18 yaşındaki bir genç, bir evden uçan bacanın aracına düşmesi nedeniyle öldü. Patlamalarda en az 10 yaralı var.

ABD'de doğalgaz patlamaları: 1 ölü
banner45
banner46

ABD'nin Massachusetts eyaletindeki Boston kentinde  doğalgaz patlamaları nedeniyle çok sayıda evde yangın çıktı, en az bir kişi  hayatını kaybetti. 

Yetkililer, Boston'un kuzeyindeki yerleşim birimleri Lawrence, Andover  ve Kuzey Andover'u etkileyen patlamalarda 39 evde yangın çıktığını, 18 yaşındaki  bir gencin, bir evden uçan bacanın aracının üzerine düşmesi sonucu yaşamını  yitirdiğini açıkladı.

banner37
Patlamalarda en az 10 kişi yaralandı. 3 yerleşim biriminde Columbia  Gas şirketinden hizmet alanların, evlerinden ayrılmaları istendi.

Andover İtfaiye Dairesinden Michael Mansfield, gazetecilere yaptığı  açıklamada, patlamaların meydana geldiği bölgeyi "mahşer yerine" benzetirken Vali  Charlie Baker, yerel yetkililerin olayı soruşturduğunu söyledi.

Daha fazla patlamayı önlemek için bölgede elektrikler kesildi, okullar  bir günlüğüne tatil edildi ve evlerinden ayrılan vatandaşlar okullara sığındı.

Lawrence, Andover ve Kuzey Andover'da 146 binden fazla kişinin  yaşadığı ifade ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2018, 07:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1