banner2
banner34

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi forması belli oldu

Galatasaray Kulübü bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde giyeceği formayı duyurdu. Ayrıca yeni forma Gs Store'larda 189 TL'den satışa sunuldu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi forması belli oldu
banner45

Galatasaray’ın yeni sezonda giyeceği “Şampiyonlar Ligi Forması” GSStore.org, GSStore mağazaları, satışa çıktı.

Galatasaray’ın doğduğu yer olan İstanbul’u resmeden tasarımıyla, ince detayların buluştuğu yeni formamızda; saflığı temsil eden beyaz rengin üzerine İstanbul’un ve Boğaz’ın izlerini yansıtan, 113 yıllık evimizden ilham alınarak Şampiyonlar Ligi için özel tasarlanan formamız taraflarımızın beğenisine sunuldu.

Forma, İstanbul ve Türkiye’yi bugüne kadar Avrupa’da en iyi temsil eden kulüp olan Galatasaray’ın şehrin de en köklü futbol kulübü olmasına ithafen tasarlandı. Ayrıca İstanbul’u bu denli merkezine alan ilk forma tasarımlarından biri olmasıyla dikkat çekiyor.

 
 
Videoyu Oynat

banner37
İstanbul’da futbolun Galatasaray ile özdeşleştiğini, öncüsü ve temsilcisi olduğumuzu vurgulayan tasarımda; “ilklerin ve enlerin takımı” yazısı formanın içine işlenmiş bir şekilde yer alıyor.

Formadaki ‘Fast Fit’ teknolojisi en gereken anlarda vücuda tam uyum sağlayabiliyor. Böylelikle futbolcuların her anda rahat olabilmesine olanak sağlıyor.

Kit, oyuncu hareket ettiğinde uzayan tasarıma sahip şeritlerin bulunduğu beyaz şort ve beyaz çoraplarla tamamlanıyor.

 

banner12

banner1