banner2
banner34

Akhisarspor-Galatasaray maç sonucu: 3-0

Spor Toto Süper Lig'de Akhisarspor'a 3-0 mağlup olan Galatasaray, ilk sıradaki yerini kaybetti

Akhisarspor-Galatasaray maç sonucu: 3-0
banner45

por Toto Süper Lig 6. haftasında konuk olduğu Akhisarspor'a 3-0 mağlup olan Galatasaray, 12 puanda kaldı ve liderliği Medipol Başakşehir'e kaptırdı. Akhisarspor'un filelere giden topunun gol olarak geçerli sayılmadığı ve Galatasaray'ın penaltı vuruşundan yararlanamadığı ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarının 55. dakikasında Elvis Manu'nun golüyle 1-0 üstünlük kuran Akhisarspor, 80. dakikada Güray Vural'ın penaltıdan attığı golle skoru 2-0'a taşıdı. Musafa Yumlu ile 1 gol daha bulan yeşil-siyahlı ekip, müsabakadan 3-0 galip ayrıldı. Bu mağlubiyetle ligde 2. yenilgisini alan ve 6. haftayı 12 puanda kapatan Galatasaray, ilk sıradaki yerini kaybetti. 6. hafta maçlarının yarın tamamlanacağı ligde 13 puana sahip Medipol Başakşehir lider durumda bulunuyor.

DEPLASMANDA 2. MAĞLUBİYET

Akhisarspor karşısında bu sezonki 3. deplasman maçına çıkan Galatasaray, dış sahadaki 2. mağlubiyetini aldı. Sarı-kırmızılı ekip, dış sahada MKE Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etmiş, Trabzonspor'a ise 4-0 yenilmişti. Galatasaray bu sezon kalesinde gördüğü 9 golün 8'ini deplasmanda yedi.

banner37
VAR OFSAYTI TESPİT ETTİ

Karşılaşmanın ilk yarısında Akhisarsporlu Regattin'in şutunda Galatasaraylı genç oyuncu Ozan Kabak, topu ters bir kafa vuruşuyla kendi kalesine gönderirken, Video Yardımcı Hakem (VAR) kararıyla gol geçerli sayılmadı. Akhisarsporlu oyuncuların gol sevinci yaşamasına karşın, VAR sistemiyle pozisyon başlangıcında ofsayt olduğu tespit edildi.

RODRIGUES PENALTI KAÇIRDI

Bu sezon lehine ilk kez penaltı kararı verilen Galatasaray'da atışı kullanan Garry Rodrigues, vuruşu değerlendiremedi.Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de kullandığı son 5 penaltının sadece 1'ini değerlendirebildi. Geçen sezon lehine 7 penaltı verilen Galatasaray'da Bafetimbi Gomis kullandığı 7 penaltının 3'ünü kaçırmıştı. Gomis, Akhisar'da geçen sezon oynanan AkhisarsporGalatasaray maçında da 1 penaltı vuruşundan faydalanamamıştı

. MUĞDAT ESKİ TAKIMINA RAKİP OLDU

Geçen sezon Akhisarspor'da forma giydikten sonra sezon başında Galatasaray'a transfer olan Muğdat Çelik, ikinci yarıda Fernando'nun yerine oyuna dahil oldu. Eski takımına rakip olan Muğdat Çelik oyuna girdiğinde, yeşil-siyahlı taraftarlar oyuncuyu ıslıkladı.  

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2018, 21:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1