banner2
banner34

Sabredin demiyorum artık size

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maç sonrasında soluğu deplasman tribününde aldı! İşte maçta ve maç sonrasında ekrana yansımayan detaylar...

Sabredin demiyorum artık size
banner45
banner46

Fenerbahçe Başkanı Rize'de maç başlangıcında epey keyifliydi. Kendisiyle fotoğraf çekilme taleplerini geri çevirmeyen Koç'un morali, ilk devre alınan şok sonucun ardından epey bozuldu.

Ruh hali suratına yansıyan sarı-lacivertlilerin başkanı maç sonunda taraftarların kendisini çağırmasına kayıtsız kalmadı.

Maç bittikten yarım saat sonra Ali Koç’u tribün de gören taraftarlar ‘başkan buraya’ diye bağırdılar. Ali Koç sahaya indi ve tribüne çıkıp taraftarların arasına girip konuştu. Taraftar Ali Koç’a ‘Otobüsle dönsünler cefa nedir görsünler’ diye uzun süre bağırdı. Koç taraftarların arasında şu cümleleri kullandı:

banner37
"ÖYLE YA DA BÖYLE DÜZELECEK"

Ne bağırsanız haklısınız mahcubuz size karşı. Düzelecek, öyle ya da böyle düzelecek ama size çektirdiğimiz eziyetten dolayı özür diliyorum. Ne deseniz haklısınız, her reaksiyonunuzda haklısınız. Dediğiniz gibi bu kutsal forma herkese nasip olmaz bunlar onun ağırlığını farkında değil. Öyle veya böyle düzelecek. Sabredin de demiyorum artık size mahcubum. Öyle ya da böyle düzelecek.

Kaptanlardan Mehmet Topal ve Volkan Demirel de maç sonunda taraftarların yanına giderek özür dilediler ve kötü tabloyu düzelteceklerinin sözünü verdiler.

Maçtan sonra Hasan Ali Kaldırım kulübeye geldi. Kulübedeki koltuklardan birine çöküp kalan tecrübeli oyuncunun gözleri doldu.

Maç sonunda Benzia, taraftarın önünde eğilip özür diledi...

 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 06:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1