banner2
banner34

Fener yine kazanamadı

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir 0-0 berabere kaldı. Sarı lacivertliler evinde oynadığı maçta rakibini yenemedi ve 8. haftayı 8 puanla tamamladı. Ülker Stadı'nda yüksek tempoda başlayan ve maçın son düdüğüne kadar da hareketli geçen maç, golsüz tamamlandı. İlk yarıya damga vuran ise Başakşehir kalecisi Mert Günok oldu. Günok, ilk yarıda 3 başarılı kurtarış yaparak takımının yenik duruma düşmesine engel oldu. İkinci yarı da Fenerbahçe baskılıydı ancak gol yollarındaki son vuruşların etkisiz kalması sonucu taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe 8. hafta itibariyle 8 puana ulaşabilirken Başakşehir de puanını 15'e yükseltti.

Fener yine kazanamadı
banner45
banner46

STAT: Ülker
HAKEMLER: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Serkan Çimen

banner37
FENERBAHÇE: Harun, Skrtel, Neustadter, Reyes (Dk. 65 Mehmet Topal), Jilson, Eljif (Dk. 81 Soldado), Hasan Ali, Isla, Ayew, Frey (Dk. 59 Benzia), Slimani
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Da Costa, Epureanu, Clichy, İrfan Can (Dk. 64 Milos Jojic), Mahmut, Visca, Mossoro, Napoleoni (Dk. 46 Elia), Adebayor (Dk. 79 Bajic)
SARI KARTLAR: Reyes, Neustadter, Soldado, Isla (Fenerbahçe) - Da Costa, İrfan Can, Epureanu, Elia (Medipol Başakşehir)

 

Kaynak: //www.casinositem.com/

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2018, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1