banner2
banner34

Ödemesi gereken bonservisi duyurdular!

2017 yazında Barcelona'dan 222 milyon euro karşılığında Paris Saint Germain'in yolunu tutarak tarihin en pahalı futbolcusu unvanına sahip olan Neymar'ın yeniden Barça'ya geri döneceği iddia edilmişti. İspanyol basını bugün de söz konusu transfer için ödenecek bonservis bedelini yazdı.

Ödemesi gereken bonservisi duyurdular!
banner45

Neymar, 2017 yazında tam 222 milyon euro karşılığında Barcelona'dan ayrılarak Paris Saint Germain'e transfer olmuştu.

Bu transferle tarihin en pahalı futbolcusu unvanına kavuşan Neymar ile ilgili dün bomba bir iddia ortaya atılmıştı.

Katalan gazetesi El Mundo Deportivo, dün okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde Brezilyalı süperstarın yeniden Barcelona'ya döneceğini ileri sürmüştü.

Haberde 26 yaşındaki yıldız futbolcunun PSG'ye gitmekten ötürü büyük pişmanlık duyduğu ifade edilirken Barça'ya yeniden geri dönmek için kulüple birçok defa görüştüğü belirtilmişti.

banner37
Gazeteye göre Katalan devi de Neymar'ın bu talebine başlarda olumsuz karşılık verse de daha sonra fikrini değiştirmiş ve dünyaca ünlü yıldızın yeniden takıma kazandırılmasına onay vermişti.

Neymar'ın Barça'ya yeniden gitmek istemesinin altında yatan sebebinse son dönemlerde futbolun zirvesinden oldukça uzak kalması olduğu ifade edilmişti.

PSG'de gerek bireysel gerekse de takım anlamında istediği başarıları elde edemeyen Brezilyalı son olarak da 2018 Dünya Kupası'ndaki başarısıyla adından sıkça söz ettiren Kylian Mbappe'nin gölgesinde kalmıştı.

Katalan gazetesi El Mundo Deportivo, bu haberin ardından bir anket başlatarak Barça taraftarlarına "Neymar'ın takıma geri dönmesini ister misiniz?" diye sormuştu.

İspanyol basını bugün de Barça'nın söz konusu transfer için ödeyeceği bonservis bedelini açıklad

Cadena SER Radyosu'nda yayınlanan El Larguero adlı programda PSG ile Neymar arasında yapılan özel anlaşmada önümüzdeki yaz transfer dönemi için 220 milyon euroluk bir serbest kalma maddesinin bulunduğu ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1