banner2
banner34

Ali Koç'tan olay Comolli sözleri! İlk kez konuştu!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un, geleceği merak konusu olan Sportif Direktör Damien Comolli ile ilgili düşüncesi merak ediliyordu.

Ali Koç'tan olay Comolli sözleri! İlk kez konuştu!
banner45

Öz eleştiride bulundu

Sarı-lacivertlilerin 1 numaralı ismi, kendisini de katarak bazı öz eleştirilerde bulundu.

Comolli için eleştiri

Milliyet'in haberine göre; Ali Koç, sportif direktör Damien Comolli’ye de eleştirilerde bulundu. Koç, “Comolli, takıma müdahale etmekte geç kaldı” dedi, bunun da etkisiyle takımın bir türlü toparlanamadığını kaydetti.

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, geçtiğimiz gün yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Fenerbahçe TV eski genel müdürü İhsan Topaloğlu’nun veda yemeğinin ardından geç saatlere kadar durum değerlendirmesi yapan sarı-lacivertlilerde Başkan Koç, futbol takımının mevcut durumunda baş sorumlunun kendisi olduğunu belirtti.

Teknik adam konusu da görüşüldü

Fransız idarecinin çok daha önce kontrolü ele alması gerektiğini ifade etti. Bu konuşmaların ardından yönetim kurulu kendi içinde hoca adaylarını masaya yatırdı. Bugünkü Galatasaray derbisi sonrası nihai kararın verileceği dile getirildi. Yerli ve yabancı tüm adaylar masaya yatırıldı. Sarı-lacivertli takımın şu anda hazırda anlaştığı bir teknik adam bulunmuyor. Bu nedenle sürecin biraz daha zaman alabileceği aktarıldı.

Bazı yöneticiler Ersun Yanal diyor

banner37
Başkan Ali Koç, mesafeli dursa da bazı yöneticiler şu an göreve gelmeye hazır olan teknik direktör Ersun Yanal’ın en doğru tercih olduğunu bildirdi.

Hedefte Avcı var iddiası

Ancak; bu konuda olumlu bir karar çıkması zor gözüküyor. Ali Koç, bu sezonu toparlayacak bir teknik adamla geçirip seneye ise Abdullah Avcı’yı takımın başına getirmek.

Yanal için ne demişti?

Başkan Ali Koç, taraftarların göreve gelmesini istediği deneyimli çalıştırıcı için, "Ersun Yanal hocamız bizim programımızda yok, bunun sebeplerini daha sonra da anlatırım ama bizim planlarımız bu. Kendisi ile konuşmadım, konuşmayacağım. Son dönemde Ersun Yanal hocamız için bir kampanya var, taraftarımız da istiyor ama olmayacağını söylüyorum. Şimdilik bu sevdaya son verin, şimdilik diyorum, çünkü benden sonra ne olacağını bilmiyorum." demişti.

Derbiye Koeman hazırladı

Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu ile yollar Ankaragücü ile oynanan maç sonrası ayrılmıştı. Cocu'nun görevden ayrılmasının ardından takımı şimdilik derbi maça Erwin Koeman hazırladı.

Koeman birinci adam olmak istiyor ama...

57 yaşındaki teknik adam daha önce PSV ve Feyenoord gibi takımları çalıştırmış, kardeşi Ronald Koeman ile Southampton ve Everton’da başarılı sezonlar geçirmişti. Koeman'ın birinci adam olmayı hedeflediği biliniyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2018, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1