banner2
banner34

Dünya şokta! Efsane CEO tutuklanacak mı?

JAPON Asahi gazetesinde yayınlanan bir habere göre dünya otomotiv devi Renault-Nissan-Mitsubishi ittifakının efsane CEO ve Başkanı Carlos Ghosn’un mali ihlallerden dolayı Japonya’da tutuklanacağını iddia edildi. Carlos Ghosn’a yönelik suçlama ise, yüz milyonlarca dolarlık maaş ödemelerinde 'usulsüzlük' yapmak olarak açıklandı.

Dünya şokta! Efsane CEO tutuklanacak mı?
banner45
banner46

GAZETENİN internet sitesinde yer alan haberde Ghosn’un kendi gelirlerini mali tablolara indirgemediği, bu yüzden savcılarla gönüllü olarak görüşmeyi kabul ettiği söyleniyor.

Devlet televizyonu NHK ise şüpheli mali ihlallerden dolayı Ghosn’un sorgulandığını bildirdi. Nissan sözcüsü haberle ilgili inceleme yaptıklarını belirtirken, Renault-Nissan-Mitsubishi ittifakının sözcüleri ise soruları yanıtsız bıraktı.

banner37

Tokyo Bölge Savcılığı yetkilileri, Carlos Ghosn aleyhindeki davayı soruşturmak için 19 Kasım'da Nissan Motor Co.'nun Yokohama merkezine girdi

'GHOSN GÖREVDEN ALINACAK' İDDİASI

Ghosn ile ilgili soruşturmanın, Nissan'ın iç soruşturması olduğu, efsane CEO'nun görevden alınacağı kaydediliyor. Nissan, Carlos Ghosn'un gelirini "uzun yıllar boyunca" düşük beyan ettiğini doğruladı

AYRINTILAR GELİYOR...

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2018, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1