banner2
banner34

Ünlü şair Fikret Demirağ LAÜ’de ikinci kez anıldı

Ünlü şair Fikret Demirağ LAÜ’de ikinci kez anıldı
banner45
banner46

 

II. Uluslararası Fikret Demirağ Şiir Festivali kapsamında Kıbrıslı Türk Şair ve yazar Fikret Demirağ Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ)’de anıldı.

banner37
LAÜ’de gerçekleşen program iki bölümden oluştu

   30 Kasım 2018 tarihinde LAÜ Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’ndaiki bölümden oluşan programın ilk bölümünde“Şiir ve Mitoloji” konulu panel ile şiir dinletisigerçekleştirildi.Emel Kaya moderatörlüğünde gerçekleşen panele, Müesser Yeniay, Maria Do Sameiro Barroso ve Emel Kaya konuşmacı olarak katıldı.

Programın ikinci bölümünde“Fikret Demirağ Şiiri” konulu ikinci panel gerçekleştirildi. Jenan Selçuk moderatörlüğünde gerçekleşen panele Tahereh Mirzayi, Yavuz Özdem ile Donya Mirzaei konuşmacı olarak katıldı.Panelin ardından katılımcı konuk şairler tarafından Lefke’nin ve Kıbrıs Türk toplumunun yetiştirdiği değerler listesinde yerini alan sanatçı, şair Fikret Demirağ’ın şiirleri okunarak, yazarlarla söyleşi veimza etkinliği yapıldı.

Program sonrası yurt içi ve yurt dışından etkinliğe katılan konuklar onuruna LAÜ sosyal tesisi EUL Lounge’da bir resepsiyon düzenlendi. Gecede konuklara Lefke Avrupa Üniversitesi yayınları olarak basılanKıbrıslı Türk Şair ve Yazar Fikret Demirağ’ın “Tüm Eserleri”ni kapsayan şiir kitapları takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2018, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1