banner2
banner34

İşte O Ses Türkiye şampiyonu...

Dün akşam yapılan O Ses Türkiye final gecesi canlı yayınla ekrana geldi. Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Hadise'nin takımından yarışmacılar finale yükseldi. Peki 2019 O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu?

İşte O Ses Türkiye şampiyonu...
banner45

TV8'in izlenme rekorları kıran yarışması O Ses Türkiye'de birinci olan isim belli oldu. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı final gecesinde yarışmacılar elenerek finale yükseldi. Peki birinci kim oldu?

KİMLER FİNALE KALMIŞTI?

O Ses Türkiye'de finale 6 kişi kalmıştı. Beyaz'ın takımından Gülce Kahtalı, Barış ve Boran Solar, Umut KaçMurat Boz'un takımından Bartu Gürhan, Ferat ÜngürHadise'nin takımından Anıl Şimşek.


O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?

banner37
Son ikiye kalan isimler Beyazıt Öztürk'ün takımından Umut Kaç ve Murat Boz'un takımından Ferat Üngür olmuştu. En fazla oyu alarak 2019 O Ses Türkiye şampiyonu olan isim Murat Boz'un takımından Ferat Üngür oldu. Murat Boz uzun zamanın ardından şampiyonluğu almış oldu.

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU FERAT ÜNGÖR KİMDİR?

Ferat Üngör, O Ses Türkiye'de söylediği  Zülfü Kaküllerin Amber Misali türküsü ile herkesi kendine hayran bıraktı. Söylediği türküler ile ekranları başında olan herkese başka diyarlara götüren Ferat Üngör, dört jüri arasından Murat Boz'u tercih etti. 

Aslen Diyarbakır'lı olan Ferhat Üngör, jüri üyelerini kendine hayran bıraktı. Yarı finalde Turnalar şarkısı ile mükemmel bir performans sergileyen Ferat Üngör halkın takdirini kazandı ve Murat Boz ile birlikte finalde yarışma adayı oldu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2019, 05:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1