banner2
banner34

Beşiktaş'ta Quaresma için ayrılık kararı!

Beşiktaş'ta "Gitmek istiyorum, eşimle sorumlarım var" diyen ve ikinci başkan Serdal Adalı ile görüşen Ricardo Quaresma'nın siyah-beyazlı takımdaki kariyeri son buluyor

Beşiktaş'ta Quaresma için ayrılık kararı!
banner45

İkinci Başkan Serdar Adalı'nın "Sezon sonu gidersin" sözlerinin ardından, Quaresma ile Erzurumspor maçının ardından bir kez daha görüşüleceğini karar verilmişti. Portekizli futbolcunun, Erzurumspor karşılaşmasında kırmızı kart görmesi sonrası yönetim cephesi kararını verdi. Beşiktaş yönetimi, Ricardo Quaresma ile yolları ayırmaya karar verdi.

Siyah-beyazlı yönetim, Quaresma'ya ayrılma fikrinin kabul ediliğini iletti. İki kulüp bugün (pazartesi) bir araya gelerek son detayları konuşacak ve yapılacak anlaşmasının ardından Portekizli'nin sözleşmesi feshedilecek.

banner37
Öte yandan Quaresma'nın ayrılık anlaşmasına Türkiye'de başka bir takımda oynamaması için özel madde konulacak. 35 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra Pepe gibi Porto'ya imza atacak.

113 GOLE KATKI SAĞLADI

Beşiktaş ile 216 maçta sahaya çıkan Quaresma 37 gol attı ve 76 gol pası verdi. 16 bin 297 dakika sahada kalan Portekizli, 6.5 sezonluk Beşiktaş kariyerinde 113 gole katkı yaptı. (Sporx)

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2019, 06:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1