banner2
banner34

Olay başkan skandal harekete imza attı

Olay başkan skandal harekete imza attı
banner45

Panathinaikos'un olay Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Olympiakos Benchine kadın iç çamaşırı bıraktı.

Yunanistan Kupasında Panathinaikos ile Olympiakos arasında oynanan maçta ortalık karıştı. Olympiakos takımı, hakem kararlarına tepki göstererek ikinci yarıya çıkmadı. Bu hareket üzerine Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulo, Olympiakos'un yedek kulübesine kırmızı kadın iç çamaşırı bıraktı.

Basketbolda Yunanistan Kupasında iki ezeli rakip Olympiakos ile Panathinaikosarasında oynanan yarı final maçında flaş bir gelişme yaşandı.

İlk yarıda hakemlerin verdiği kararlara sinirlenen Olympiakos, devre arasında maça çıkmama kararı aldı ve ikinci yarıya çıkmadı. Bunun üzerine Panathinaikos maçı hükmen kazandı ve finale yükseldi.

''MİDEMİZ BULANDI!''

 

 

Yunanistan'da büyük yankı uyandıran gelişmenin ardından Olympiakos Genel Menajeri Christos Stavropoulos, ''Midemiz bulandı, artık bunları kaldıramıyoruz.'' sözlerini kullandı.

 

''PARALARI YOK, BÖYLE YAPIYORLAR''

Panathinaikos'un sahibi Dimitris Giannakopoulos ise ''Olympiakos'un yaptığı şeyler planlı. Oyuncularına para ödeyemiyorlar, mağlup oluyorlar ve hakemleri beğenmediklerini söylüyorlar. Maçı sahada kazanır veya kaybedersiniz. Bu kabul edilebilir bir şey değil.'' şeklinde konuştu.

banner37
KIRMIZI KADIN İÇ ÇAMAŞIRI BIRAKTI

 

Giannakopoulos, öte yandan ikinci yarıya çıkmayan Olympiakos'un benchine gidip her koltuğun üzerine kırmızı kadın iç çamaşırı bıraktı.

 

Derbinin ikinci yarısına çıkmayan Olympiakos'a Yunanistan Basketbol Federasyonu tarafından ceza verilmesi bekleniyor.

 

19-02/14/ic3.png

DAHA ÖNCE DE OBRADOVİC'İ HEDEF ALMIŞTI

Panathinaikos'un başkanı, daha önce de Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic'i hedef alan açıklamalar yapmıştı. 

Skandal başkan Giannakopoulos, Obra hakkında şu açıklamaları yapmıştı.

''Obradovic hakkında bana soru sorarsanız cevap vermemem lazım. Eğer cevap verirsem ömür boyu ceza alırım. Benin için o andan itibaren Obradovic insan olarak öldü.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1