banner2
banner34

Şenol Güneş'in yerine gelecek isim! Sezon sonu...

Şenol Güneş, tarihi başarılar kazandırdığı Milli Takım’da yeniden göreve başlıyor. TFF, Güneş’in 1 Haziran itibarıyla 4 yıllığına ay yıldızlı ekibin yeni teknik direktörü olduğunu açıkladı.

Şenol Güneş'in yerine gelecek isim! Sezon sonu...
banner45

Şenol Güneş, yeniden A Milli Futbol Takımı’nın başına geçti. Türkiye Futbol Federasyonu, dün yaptığı açıklamada Güneş’in 1 Haziran’dan geçerli olmak üzere 4 yıllığına ay yıldızlı ekibin başına geçtiğini duyurdu.

15 yıl sonra geri dönen Güneş, millileri 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2022 Dünya Kupası  hedeflerine ulaştırmak için çalışacak.

Beşiktaş ile sezon sonuna kadar görevine devam edecek olan Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu’nun görevlendirmesi halinde Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri için 22 Mart’taki Arnavutluk ve 25 Mart’taki Moldova maçlarında takımın başına yer alacak.

Güneş, sezon sonuna kadar Beşiktaş’taki görevine ise devam edecek.

2000-04 yılları arasında da Türkiye’yi çalıştıran Güneş, millileri 48 yıl sonra Dünya Kupası’na götürmeyi başarmıştı. Japonya ve Güney Kore’nin ev sahipliğini yaptığı 2002’deki şampiyonadan da dünya üçüncüsü olarak dönen Güneş, Türkiye, Letonya’ya elenerek Avrupa Futbol Şampiyonası biletini yitirince görevden alınmıştı.

Ağustos 2017 yılında Fatih Terim’in görevden alınmasından sonra adı A Milli Takım ile ismi yeniden anılan Şenol Güneş, o dönem kendisine önerilen 4 maçlık teklifi kabul etmemişti. Güneş daha önce, “Milli Takım benim için çok özel bir yer. Kariyerimi Milli Takım’la bitirmek isterim” diye konuşmuştu.

BEŞİKTAŞ'TA OLAĞANÜSTÜ PLAN! GUTI HERNANDEZ...
banner37

Beşiktaş Yönetimi, sezon sonundan önce olağanüstü bir durum yaşanır da Şenol Güneş ile yollarını ayırmak zorunda kalırsa, takımı Guti Hernandez’e teslim edecek.

Guti, siyah beyazlı ekipte yardımcı antrenörlük görevini de yürütüyor...

Gelecek sezon için ise Guti dışındaki adaylar arasında Sergen Yalçın ve Erol Bulut bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1