banner2
banner34

“LAÜ’de 55. Kütüphaneler Haftası” etkinlikleri gerçekleştirildi

“LAÜ’de 55. Kütüphaneler Haftası” etkinlikleri gerçekleştirildi
banner45

 

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi ile Pusula Kütüphane Kulübü’nün “55. Kütüphaneler Haftası” nedeniyle organize ettiği etkinlikler kapsamında sergi, film gösterimi, uçurtma festivali ve kitap okuma etkinlikleri LAÜ kampüsünde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

banner37
“55. Kütüphaneler Haftası” etkinlikleri, Ertuğrul Apakan Kütüphanesi’ndeaçılan “Fotoğraflarla Çanakkale Savaşı” sergisi ile başladı.Ayrıca Kütüphaneler Haftası çerçevesinde LAÜ Sinema Salonu’nda Ölü Ozanlar Derneği” ve “Uçurtma Avcısı” filmlerinin gösterimleri  gerçekleştirildi.

Bir diğer etkinlikte ise, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve farkındalık yaratmak amacıylaLAÜ Kampüsünde kitap okuma etkinliği düzenlendi. Kütüphane haftası etkinlikleri Hukuk Fakültesi çim alanda gerçekleşen “Uçurtma Festivali” ile son buldu. Festivale bölge çocukları ile üniversiteli öğrenciler yoğun katılım gösterdi. Bir çok uçurtmanın uçurtulduğu LAÜ kampüsünde renkli görüntüler ortaya çıktı. Uçurtmasını en iyi uçurtan öğrencilere kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek amacı ile kitap hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2019, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1