banner2
banner34

F.Bahçe'den tarihi protesto! Hepsi kapatıldı!

Fenerbahçe Kulübü, 4 Nisan 2015 tarihinde Çaykur Rizespor maçından dönerken takım otobüsünü kurşun sıkan kişi ya da kişilerin bulunmamasına tarihi bir protesto ile tepki gösterdi. Sarı-lacivertli kulüp, bütün resmi sosyal medya hesaplarını kapattı, FB TV'de de yayın kapatıldı.

F.Bahçe'den tarihi protesto! Hepsi kapatıldı!
banner45
banner46

Fenerbahçe Kulübü'nden tarihi tepki! 4 Nisan 2015 tarihinde Çaykur Rizespor maçı sonrasında İstanbul'a dönmek üzere karayoluyla Trabzon Havalimanı'na giden Fenerbahçe kafilesine Trabzon'un Sürmene ilçesinde silahlı saldırı gerçekleştirenlerin tam 5 yıldır bulunamamasını, Sarı-lacivertli kulüp protesto etti.

Fenerbahçe Kulübü, olayla ilgili kişilerin henüz ortaya çıkmamış olmasını, televizyon kanalını, kulüp sitesini ve sosyal medya hesaplarını kapatarak protesto etti. FB TV, resmi site, Twitter ve Instagram hesaplarını kapatan Fenerbahçe Kulübü, Youtube sayfasında ise siyah bir görsel kullandı, ayrıca tüm video içerikleri ise kaldırıldı.

Sarı-lacivertli kulübün, 4 Nisan günü gerçekleştirdiği bu protestoya taraftarlar destek verdi. Sosyal medyadaki binlerce Fenerbahçe taraftarı, 4 Nisan ile ilgili paylaşım yaparak, faillerin bulunmasını istedi.

ALEX HEYKELİ BİLE...

Fenerbahçe'nin bu protestosunda, Kadıköy Yoğurtçu Parkı'ndaki Alex heykelinin de üzeri örtüldü. Fenerbahçe kulübü resmi internet sitesine de ulaşım sağlanamıyor.

 

banner37

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2019, 06:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1